Автор
Woman.bg

12 несексуални начина да възбудите един мъж

Всички знаем какво възбужда повечето мъже – голи тела, снимки на голи тела, видеа на голи тела, собственото голо тяло… Списъкът е почти безкраен и често свързан с голота. Но има и други начини да възбудите партньора си. Представяме ви най-ефективните.

1. Песен, която му напомня за миналото

Може да е слушал това парче, когато се е прощавал с девствеността си. Или пък в най-страстната си нощ с вас. Всеки си има песен за нужното настроение, която по правило е свързана с приятни моменти.

2. Парфюмът ти

Обонянието е едно от най-силните сетива, оставящи следа в паметта. Освен това парфюмите просто са създадени, за да направят жената по-привлекателна.

3. Подходящи храни

Мед… Ягоди… Стриди… Има десетки кулинарни афродизиаци, за които можете да прочетете още повече материали. А има и индивидуални стимуланти – може пък „страстната“ храна на вашия партньор все още да не е описана никъде!

4. Ти в червена рокля

Червеното е цветът на страстта и мъжът със сигурност ще реагира правилно на него. Ако искате да настроите някого за секс с вас, облечете се в червено.

5. Бой с възглавници в неделя сутринта

Може да е детинско и по принцип да не се навивате на такива глупости… Но подобни детинщини разгорещяват кръвта и често водят до интересно продължение.



6. Почесване по гърба

Почешете го нежно и бавно по гърба – това е фетиш, на който малцина ще устоят.

7. Нови чаршафи

Тази дреболия напомня на много мъже за хотел, за някакво ново и непознато място, на което секс се прави по-често. А и на всеки му е приятно да спи на чисти новички чаршафи.

8. Страх

Не, не животински ужас, който ни кара да побегнем панически. Просто лек страх, който насища тялото с адреналин и по този начин наподобява сексуална възбуда.

9. Ти, облечена със старата му тениска

В това наистина има нещо секси. Няма някаква конкретна причина хубава жена да облича мъжки дрехи, но фактите са си факти – виждайки ви в своите дрехи, той ще се възбуди.

10. Чувство за хумор

Хубавото чувство за хумор винаги се цени високо – и често става прелюдия към… прелюдията.

11. Мръсни приказки

Ако ви се удава да говорите за „мръсотии“, действайте смело – партньорът ви непременно ще се възбуди.

12. Да се интересувате от хобито му

За някои мъже това е едва ли не основен фактор за възбуда. Можете да постигнете чудеса, изреждайки най-значимите победи на любимия му отбор или описвайки родословието на Люк Скайуокър!