Остават само още няколко дни до Нова година, а тези дни винаги са свързани с приятни емоции и празнична суета. Изборът на тоалет за новогодишната нощ е много важна част от приготовленията за празника. Той зависи най-вече от мястото, на което ще празнувате и от това какъв е личният ви стил на обличане.


Роклята е най-празничната дреха, носеща женствеността и емоциите на една дама, а през новогодишната вечер това е тоалет, който изразява стил, красота и настроението от всички хубави моменти от изминалата година. Днес, заедно с notosgalleries, споделяме с Вас две идеи как да сме стилни с рокля в навечерието на 2018 година.


В момента най-актуалните цветове за празнична визия са лилав, син, жълт, злато и, разбира се, черно. Хубаво е цветът на роклята ви да е забележим, за да носи празнично настроение. Но най-важното в новогодишното облекло е, то да подчертае всички достойнства на фигурата ви, да скрие недостатъците, които имате, и не на последно място - да се чувствате удобно и красиви в това, което носите.

Стилна и романтична в дълга рокля

Дантела, шифон, екстравагантен гръб, асиметрия, безброй романтични волани с графична форма по цялата дължина... Това предложение е за тези дами, които ще празнуват в ресторант или бална зала и искат да бъдат неотразими с елегантна визия. Определено тази рокля с асиметричен силует, в топъл нюанс на жълтото, подчертава нежността на женската природа. Жълта рокля с открити рамене е смел, но много подходящ избор на тоалет за такъв празник като посрещането на Нова година. Празник, на който му отиват всички нюанси на жълтото и златното.


Ако искате да подчертаете извивките на тялото си, леките тъкани на тази рокля ще придадат този финес на фигурата ви. Тази рокля на Intropia в съчетание с кокетна чантичка Lauren Ralph Lauren и стилни черни обувки roccobarocco (всички може да намерите в notosgalleries) ще привлече вниманието към вас, това е сигурно!


*Визия: рокля - Intropia, чанта - Lauren Ralph Lauren, обувки - roccobarocco;
Грим : Dior


Парти момиче


С тази парти визия може да посрещнете Новата 2018-та в клуб, бар, дискотека, дори в арт - салон. Това предложение на визия е по-универсално, но същевременно много стилно. Тоалетът за клуб или бар трябва да е по-дързък и да се забелязва в заведението, защото светлината е по-различна на такова място.


Съчетанието на малка черна рокля със златисти акценти, златен клъч и високи велурени ботуши е приятна комбинация, носеща игривост и празничност. Колкото по-интересна и видима е обувката, толкова по-добре. Червеното червило и изразителният грим, подчертаващ очите, са задължителни. Хубавият парфюм е истински важен за цялостната визия и излъчване, а предложението ни за такъв в празничната нощ е златото на Dior - J'adore .

*Визия: рокля - Intropia, клъч - roccobarocco, ботуши - roccobarocco;
Грим : Dior