Автор
Ивелина Йорданова

10 съвета за пазаруване по време на зимните намаления

Големите намаления до -60% в notosgalleries вече стартираха. Как обаче да си организираме перфектния шопинг? Ето 10 безценни правила, които всяка жена трябва да знае:


1. Бъдете информирани
Най-добрият начин да се подготвите за намаленията е да се запознаете предварително с тях. Ако пазаруването ви стресира по принцип, разгледайте по-рано офертите и стоките, които ви интересуват. Така ще сте подготвени на място в магазина и ще знаете точно какво търсите. Със своите три етажа notosgalleries може да е заплашително място, но за щастие всички намаления са публикувани на сайта им и можете лесно да се ориентирате относно най-добрите сделки.


2. Станете лоялен клиент

Освен информацията в сайта, вашият най-сигурен източник на информация е участието ви в лоялната програма на магазина. Може да се регистрирате бързо и лесно в нея и така първи да получавате съобщение всеки път, когато предстои промоция. Участието в лоялната програма на магазина ви дава и купища други привилегии, които със сигурност няма да искате да пропуснете! Ако така или иначе ще си купите нещо, защо да не получите нещо в замяна?


3. Облечете се удобно
В този сезон е трудно да съобразите облеклото си с постоянно променящото се мразовито време, но ако излизате с цел пазаруване, можете предварително да съобразите какво да облечете за максимално удобство. Лека блуза под зимното яке ще ви топли, докато изминавате разстоянието между колата/спирката на автобуса и магазина, а същевременно и ще ви предоставя достатъчно комфорт, докато пазарувате и мерите дрехи.

4. Запознайте се с правилата за връщане и замени на магазина
Фразата „Клиентът винаги е прав“ е издълбана дълбоко в съзнанието ни, но истината е, че всеки търговски обект има справедлива политика за замени или връщания на стоки. На всяка каса в notosgalleries удобно е разположена информация, гарантираща вашето спокойствие при пазаруване и като клиенти ваше право и задължение е да се запознаете с нея, преди да осъществите своята покупка.


5. Заредете се с настроение

Човек изглежда най-добре, когато е усмихнат! Докато мерите дрехите, които са запленили окото ви на закачалките, най-добре е да го правите с настроение и усмивка! Не забравяйте, че пазаруването освен чиста необходимост на моменти е и забавно приключение, в което да се поглезите. Гарантирано една рокля ще ви стои по съвсем различен начин, ако изправите стойката си и се завъртите пред огледалото.


6. Открийте най-добрите предложения чрез най-ефикасния и бърз начин: попитайте консултантите

Като клиенти, често се чувстваме притиснати и под наблюдение заради кръжащите около нас консултанти. Истината е, че тяхната работа е да улеснят максимално избора ви, да ви покажат най-добрите находки спрямо вашите търсения и, разбира се, да ви посъветват. В магазин голям колкото notosgalleries, е лесно да се объркате между богатия избор. Отидете директно при консултант и му кажете точно какво ви интересува, той познава най-добре всички артикули в магазина, за да може веднага да ви ги представи, без да е необходимо да правите повече от десет крачки.


7. Пазарувайте умно
Сега е най-подходящият момент да се подготвите с коледната украса за следващата година! Всички коледни стоки и украси са с отстъпки до -50% и освен, че ще спестите много, ще имате и причина да препускате с още по-голямо нетърпение през следващите 11 месеца.


8. Търсете най-големите намаления в специален отделен сектор

За никого не е тайна, че модният бизнес е бързооборотен и нови колекции пристигат през няколко месеца. За да ви осигурим само най-новите предложения от марките, те са разположени на най-видимите места за ваше улеснение, а всички останали артикули са преместени в отделен сектор. Често е истинска тръпка и щастие да откриете последния размер на търсения от вас пуловер и то на -70% отстъпка в сектор Bazar на третия етаж на магазина!


9. Разгледайте дори сектори, които бихте пропуснали по принцип

Не ви интересува мъжка мода? Но какво, ако точно там откриете мечтания пуловер? Нямате нужда от нищо за дома? Но след няколко дни сте канени на вечеря при приятели и веднага се сещате за намаления комплект за вино, който случайно видяхте. Все още ви е рано за деца, но приятелка се чуди къде да намери обувки за детето си и вие я насочвате към сектора с -50%, който е точно до джинсите, на които сте хвърлили око. Не пропускайте възможността да разгледате наоколо, никога не знаете какво ще ви потрябва на следващия ден.


10. Пазарувайте с приятелка

Оставете мъжа си вкъщи или поне в кафето до магазина. Ако мъжката тъга можеше да се събере от всички магазини, би напълнила още един океан. Вземете със себе си приятелка, на която може да разчитате за искрено мнение, и заедно направете деня си вълнуващ. Заедно можете не само да се консултирате помежду си, но и да се спирате при необмислени покупки като още едни кецове към вашата колекция от 15 други чифта вкъщи. Наградете се с терапия за лице или грим сесия на място в магазина и се приберете заредени и готови да покорите света!