Автор
Woman.bg

Черният списък расте: 5-а порно звезда бе открита мъртва

Зловеща прокоба продължава да тегне над порноиндустрията. На 5-и януари от този свят си отиде 20-годишната Оливия Луа, която е в сферата на еротичните филми от по-малко от година. Актрисата е намерена мъртва в леглото си чак няколко дни по-късно - на 9-януари.

Нейната смърт също бе обгърната в мистерия и неясни обстоятелства, но главната причина за нея е смесване на алкохол и свръхдоза наркотици.Все още не е ясно как Оливия е приела отровата, предполага се, че може да става дума и за убийство. Преди да си отиде, Оливия се е борила с наркотична и алкохолна зависимост, няколко месеца по-рано е била в рехабилитационен център. Но какво ли би накарало една толкова млада красива жена да посегне на живота си? От известно време насам някои твърдят, че зад всички смъртни случаи от последните месеци стои един човек, който отстранява порно звезди по списък.

Припомняме ви, че само за два месеца ни напуснаха 4 от най-големите имена в порното, а броят им продължава да расте и до днес. Поредицата от смъртни случаи започва с Шайла Стайлс, която си отиде от този свят на 9-и ноември. Причината за трагичния край не е изяснена, единствената информация, която откриваме е, че нейни близки приятели събирали средства за лечение. Кариерата й в еротичните филми продължи почти 20 години.

View post on Instagram
 

Смъртоносната статистика продължава с мистериозната смърт на Огъст Еймс, която оставя след себе си писмо, в което се извинява на родителите си. По-късно стана ясно, че тя е страдала от депресия и биполярно разстройство. Всъщност в медиите се твърди, че актрисата взела решението да сложи край на живота си след множество нападки в социалните мрежи, провокирани от факта, че Огъст е отказала да работи с бисексуален актьор.

View post on Instagram
 

На 13-и декември е открито и тялото на Юризан Белтран или известна още като "Юри Лав". Аутопсията установява, че актрисата е починала след свръхдоза.

View post on Instagram
 

След нея си отива и Лекси Роуз Форд, известна с прякора си "Оливия Нова" която е само на 20 г. Не е ясно какво точно е довело до смъртта й, но малко преди това Лекси споделила в социалните мрежи, че прекарала коледните празници сама. Красавицата се сблъскала със смъртта и през април, когато любимият й посегна на живота си.

Четете още: Порно прокоба: 4 актриси умряха за 2 месеца