Вече няколко десетилетия порнографията е все по-достъпна и несъмнено оказва огромно влияние върху представите ни за секса и върху интимния ни живот. Но разбира се това, което се случва на екрана, и това, което се случва в реалния живот под завивките ни, се различава. Всички знаем, че порното създава една лъжлива идея за акта, което понякога дори може да попречи на половите ни контакти. Кой може да ни даде повече яснота по въпроса къде са разликите между еротичните филми и истинските отношения от порно актьорите? Днес ще ви споделим какво разкриват трима австралийски актьори, добре известни в индустрията, за тайните на занаята.

Луси Бий е известна порно актриса, която в скоро време ще бъде и режисьор на филми за възрастни. Ето какво е научила тя за седем години в порно индустрията:

"Много често ми се случва да гледам порно и да си мисля: "О, не. Никога не бих направила това". Хората не разбират, че сексът е представен по различен начин и че не всичко може да бъде заснето от камерата. Понякога работата в порно индустрията пречи на интимния ни живот, защото се налага да правим много неудобни неща. Например често ме болят колената и се налага да получавам разбиране от партньорите в личния ми живот. Според мен за да бъде хубав сексът, е важно той да бъде комфортен и да протича добра комуникация. Порното трябва да бъде единствено вдъхновение, а не цел, към която да се стремите".

Райън Джеймс е следващият актьор, разкрил какво е да бъдеш посветен на порното. Той има заснети над 160 еротични сцени.

"Никой не си дава сметка, че в порното сексът е просто физически акт и нищо повече. Осъзнах, че емоционалният аспект в половия акт е много важен и сега уважавам чувствата си много повече, отколкото преди да вляза в порно индустрията. Заснемането на еротични филми е просто професия като всяка друга и тя няма нищо общо с насладата от секса. Ние актьорите често не изпитваме такава. За хубавия полов акт е нужна химия между двете страни".Ето какво сподели и Люк Дийн, който се снима и в порно за хомосексуални:

"Единственият важен фактор в порното е това какво ще изглежда най-добре на камерата. Понякога трябва да застанеш по странен или неудобен начин, за да може камерата да улови всеки детайл и това често не ти доставя удоволствие. И в интерес на истината не обичам да правя секс с непознати. По-скоро изпитвам нуждата да усетя емоционална близост с човека, за да получа удоволствие от акта".Четете още: 4 от най-нелепите заблуди за секса през вековете