Ако видите тази дама по улицата, едва ли бихте предположили, че е на 43 г. и има три дъщери, като най-малката е на 18 г. Това е изумително младоликата майка Сара Ниблок от Манчестър, която често е обект на мъжко внимание и буди възхищение у дъщерите си, а може би и малко завист. Неслучайно. Често я бъркат за тяхна сестра и сякаш е близначка на 22-годишната си наследница Холи. Вижте ги само:



„Момичетата ми много обичат да показват мои снимки на приятелите си. Никой от тях не вярва, че съм на 43 г. и че съм им майка. Непознатите винаги предполагат, че аз и Холи сме сестри. Понякога в магазина ми искат лична карта, което ме радва, харесва ми да изглеждам млада“, споделя красивата Сара.

Въпреки че тя и дъщеря й изглеждат сякаш са връстнички, Ниблок разкрива, че тя не иска те да изглеждат по-големи:

„Не разрешавах на дъщерите си да се гримират, преди да навършат 16 г., мразя децата да изглеждат по-възрастни. Наблюдавам ги много внимателно и им давам съвети“.

Сара признава, че израстването на дъщерите й я вдъхновило да започне да се гримира и да се интересува от мода. Единственото, което прави, за да подмлади лицето си, е инжектирането на ботокс.



Красивата майка е горда, че е успяла да намери баланса между това да бъде добър родител, но и в същото време приятел на децата си. Тя често излиза с дъщерите си на бар, където пият заедно коктейли или пък отиват на вечеря в хубав ресторант.

И въпреки че Сара изглежда като майка-мечта, всъщност дъщерите й признават, че не им е съвсем лесно. Истината е, че по всички партита мъжките погледи са насочени към Сара.

Представяте ли си, ако трябваше да се състезавате с майка си за мъжкото внимание?

Четете още: 12-те златни закона на истинската жена