В момента Джесика Алба е в кратка почивка от светлините на прожекторите и се разхожда спокойно по красивите улици на Флоренция заедно с 10-годишната си дъщеря Онър. 37-годишната актриса не залага на бляскави тоалети, с които да бъде забелязана, а на лежерен летен шик.

Папараците изловиха Джесика и дъщеря ѝ и по снимките личи, че двете си прекарват чудесно и повече приличат на приятелки, отколкото на родител и дете. Алба е облечена в тъмна широка рокля с дължина малко под коляното, а върху нея дънкова риза. Тя е заложила изцяло на комфорта, обувайки маратонки, а визията ѝ е допълнена от симпатичен клъч и шапка федора. Онър на свой ред е с широка рокля на бели и черни райета и бели маратонки.



Очевидно двете дами не са придружени от мъжка компания. Съпругът на Джесика Кеш Уорън не бе забелязан наоколо. В същия ден актрисата публикува снимки от разходката си с Онър в профила си в Инстаграм.

View post on Instagram
 


Преди известно време Джесика призна, че не усетила необходимоста да отслабне след раждането на третото си дете, но въпреки това изглежда превъзходно. Припомняме ви, че синът ѝ Хейс се появи на бял свят точно на Нова година.

В началото на декември предстои да видим Алба в най-новия филм „Killers Anonymous”.

Четете още: Великолепната принцеса Шарлийн и защо тя е най-хубава?