Прогнозата за следващите месеци по българските ширини е „Дъжд от звездни бебета“. Още от началото на годината няколко известни дами дадоха живот, сред които Цветана Пиронкова, Ралица Паскалева, Лилия Ангелова, Мария Илиева, а преди няколко дни с наследник се сдоби и рапърът Румънеца. А знаете ли още колко предстоят? Цели 7 звездни наследника са на път до края на годината. Нека видим кои дами ще изпитат тръпката на раждането през следващите месеци:

Александра Петканова

Дълго време в медиите се говореше, че половинката на водещия Даниел Петканов е бременна, но тя отговаряше с мълчание на въпросите. На 7-и август обаче Александра доказа, че тя и любимият ѝ очакват бебе с кадър в Инстаграм, на която гордо показва ехографска снимка.

Глория Петкова

Още един модел ще даде живот през следващите месеци и това е Глория Петкова, която нашумя с участието си във Vip Brother преди две години. Бебето предстои да се появи на бял свят съвсем скоро.

View post on Instagram
 


Дария Симеонова

В края на май актрисата, която познаваме от „Откраднат живот“ Дария Симеонова обяви, че ѝ предстои важен момент от живота, а именно да стане майка. Преди няколко дни тя се похвали с бременното си коремче в профила си във Фейсбук.

Деси Банова

Една от най-обсъжданите звездни двойки в последната година е Росен Плевнелиев и красивата синоптичка Деси Банова. В медийното пространство дълго време се обсъждаше кога двамата ще сключят брак и дали няма да създадат семейство. Влюбените гълъбчета се ожениха в разгаера на лятото, а малко след това самата Деси потвърди, че очаква бебе.

View post on Instagram
 


Лора Крумова

Още през пролетта водещата съобщи, че се оттегля от екран, тъй като е бременна с второто си дете от дългогодишната си половинка Сотир. Очаква се бебето да се появи през следващия месец, но се зададоха слухове, че преди няколко дни се е завърнала по спешност от морето, тъй като се страхувала да не роди преждевременно.



Мона
През седмицата научихме прекрасната новина, че певицата и актриса Мона е бременна с първото си дете. Миналото лято тя се венча за любимия си Радослав Гочев и както се казва: „Таз година булка, догодина люлка“. Звездната дама вече се впусна в приключението наречено „бременност“.

Преслава

Едно от най-чаканите родни звездни бебета е това на Преслава и половинката ѝ Павел. Медиите следят певицата по време на цялата ѝ бременност и отбелязват почти всеки ден от нея. Преслава съвсем не води скучен живот, въпреки че в утробата си отглежда бебе. Напротив, тя предпочита да се впуска във всекидневни приключения, дори преди няколко дни я видяхме как се разхожда с лодка в морето. Преси е от малкото известни българки, които дълго време не показаха бременното си коремче.

Четете още: Топ 9 на най-полезните първи храни за бебето