Лятото все още не си е отишло, а звездите грабят от него с пълни шепи. Не е тайна, че много от любимите ни популярни личности обожават да се отдават на романтични пътешествия с яхта. И разбира се, папараците правят всичко възможно да не изпускат двойките от очи. През последните няколко дни те успяха да издебнат две от най-сексапилните звездни семейства – Виктория и Дейвид Бекъм, както и Кристиано Роналдо с любимата му Джорджина.

Миналата седмица Дейвид и Виктория бяха заснети как почиват заедно с децата си на яхтата на техния близък приятел Елтън Джон, който също се присъединил към компанията на звездната фамилия. Oчевидно слуховете, че семейство Бекъм е пред разпад са просто измислица, тъй като съпрузите изглеждат щастливи и не се притесняват да демонстрират интимност на публични места.

В момента семейството се намира в Южна Франция и прекарва чудесно последните летни лъчи, a преди три дни Виктория отбеляза 16-ия рожден ден на сина им Ромео в профила си в Инстаграм.

Още една секси двойка почива на яхта: Джорджина и Кристиано Роналдо. Двамата се отбиха през Сардиния, където папараците вече ги очакваха. В момента футболистът е в Италия, тъй като се състезава за един от най-старите и успешни отбори – „Ювентус“. Не бихме могли да пропуснем факта, че любимата му изглежда все така апетитна по бански.

Четете още: Венсан Касел се подмлади след сватбата