Автор
Woman.bg

Обич или егоизъм - безмилостната борба между Брад и Анджи за децата

Очевидно драмата Бранджелина върви към своя край. След като Брад Пит и Анджелина Джоли решиха, че любовта вече не е обединяваща сила помежду им, те подадоха молба за развод, а битката за попечителството над децата продължава почти три години, което е повече време от продължителността на брака им. Въпреки че любовта им продължи около десетилетие, след като се запознаха на снимачната площадка, те се ожениха едва през 2014 г. и разтрогнаха съюза си през 2016 г. Очевидно лесно прежалиха края на любовта, но за децата все още спорят в съда. Според източници финалът на битката вече се вижда и бившите възлюбени са на път да постигнат дългоочакваното споразумение.

Истината е, че Брад и Анджелина са осъзнали, че споровете им за правата над наследниците единствено нараняват любимите им деца. Двамата все още не са подписали официално споразумение, но вече е ясно, че желанието на Джоли бившият ѝ съпруг да прекарва минимално време с децата им няма да бъде напълно удовлетворено.



Предстои да бъде изяснено и как ще бъде разпределено имуществото и финансиите на звездите, тъй като те не са подписали предбрачен договор.

Според западното издание „Us Weekly” във вторник Брад предложил на Анджелина да се разберат извън съда. Близък до бившите съпрузи споделил, че никой от тях няма да бъде печеливш от ситуацията, независимо какво ще реши Темида, защото 6-те им деца: Мадокс, 17, Пакс, 14, Захара, 13, Шило, 12 и близнаците Нокс и Вивиан, 10, вече страдат от лошите отношения на родителите си.



Вие как мислите – обич или егоизъм е причината за спора между Брад Пит и Анджелина Джоли?

Четете още: Има ли смисъл бракът, или как милениалите промениха света