Явно 2018-а е годината не само на звездните сватби и раждания, но и на разделите. А някои звездни дами, които дадоха живот на първите си рожби, останаха сами. Преди няколко дни това се случи и на наша звезда. Мария Илиева съобщи в телевизионно интервю, че вече е разделена с таткото на сина си Александър, който се появи на бял свят в началото на годината. Същата съдба споделя и една от любимите ни световни знаменитоси – Карди Би. Хип-хоп изпълнителката се омъжи за рапъра Офсет преди около две години, а това лято се роди и първата им рожба. Преди ден дамата, известна и с пищните си форми, обяви, че вече е необвързана. Скандалната изпълнителка сподели видео в Инстаграм, за да съобщи на феновете си, че тя и бащата на детето ѝ вече не са заедно, защото страстта и чувствата помежду им ги напуснали.

View post on Instagram
 


„Ние сме много добри приятели и бизнес партньори. Той винаги е човекът, с когото знам, че мога да говоря за всичко. Обичаме се, но нещата между нас от доста време насам вече не вървят. Никой няма вина за това, предполагам че просто сме преодолели тази любов, сега не сме заедно. Може би ще отнеме известно време да се раззведем, но аз винаги ще го обичам, защото той е бащата на моята дъщеря.“, споделя Карди Би.

Феновете ѝ са изключително изненадани от раздялата, тъй като никой не знаеше, че двойката минава през труден период. Връзката им стана официална през февруари 2017 г, а през юни същата година изпълнителката сподели, че са женени от 9 месеца. Дъщеря им, която носи името Култура, се роди това лято.

Четете още: Как ще прекарат Коледа Кейт и Меган?