Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, ето какви сте били в предишния си живот!

Продължаваме с нашата разходка из кармичните изпитания на всеки зодиакален знак. Следете ни редовно, за да разберете коя е вашата карма и какви са позитивните и отрицателни качества, които сте поели от предишните си превъплъщения на Земята. Днес е ред на зодия Рак...

Хората, родени под егидата на този зодиакален знак, са натрупали в минали животи определени кармични дългове, свързани с областта на чувствата и взаимоотношенията. Ето защо в това въплъщение те обикновено са много потайни и предпазливи.

Ракът в дълбочината на душата си е много емоционален знак и енергията му се нуждае от изход. Някои хора, родени под него пилеят своите жизнени сили чрез сексуални страсти, мимолетни увлечения и кратки връзки - това е ехото на техния предишен живот.

Всъщност те трябва да разберат, че най-важното е искрената любов и състраданието, духовната подкрепа на близките и когато те усвоят тези качества ще могат да станат истински щастливи.

Както истинският рак има защитна броня, така и за хората, родени под този знак е много важен дома, който да ги предпазва от всякакви несгоди и им осигурява безопасност. Раците е важно да осъзнаят, че всъщност техният дом е у самите тях и само дълбокото разбиране за истинското им Аз ще ги доведе до хармония със света.

Кармата на Рака - това са натрупани дългове от минали животи, в които той не е успял да погледне навътре в себе си, не е могъл да мобилизира духовната си сила и да намери увереност, че самият той е способен да защити своите близки.

През целия си сегашен живот хората, родени под знака на Рака, ще трябва да се научат да имат повече доверие във Вселената и да приемат, че всичко, което се случва, е неизбежно. Те трябва да разберат, че светът е в състояние да им даде всичко, което е необходимо, че трябва да се доверят на законите на Вселената, за да намерят своя път, който да ги отведе до там, където трябва да отидат.

Раците винаги са много емоционални. Често те са заети със собствените си чувства, забравят за гласа на разума, а след това попадат в капаните на съдбата и неприятностите. Те трябва да се научат да държат емоциите си под контрол - само тогава жизнената енергия ще върви в правилната посока.

Истинско чудо за Рака ще бъде постигането на истинска любов. Когато представител на този знак се срещне със своя духовен партньор, трябва да се откаже от отрицателните емоции и да спре да се тревожи за дребните неща, чак тогава ще почувства каква е универсалната енергия на любовта и животът му ще стане все по-спокоен.

Тъй като този знак е тясно свързан с къщата и семейството, отношенията между роднините ще бъдат предимно кармични. Ако отношенията са добри, това е знак за благоприятна карма. Ако са лоши, това означава натрупване на кармични дългове, над които трябва да работите в този живот.

Кармата на родените под знака Рак изисква да покажете мъдрост, търпение и да може да простите на близките си дори и в най-трудните и неприятни ситуации.

Четете още: Близнаци, ето какви сте били в предишния си живот!