Бъдещата звездна майка Петя Дикова излезе в майчинство и огря малкия екран с усмивката си за последно тази събота. И докато известната водеща се отдава на бременността и радостта от появата на първородното си дете, на нейно място ще застане красива заместничка. Тя е репортерката на предаването "Култ" - Полина Гергушева.

Русата хубавица сама се похвали в социалните мрежи с прекрасната новина още в събота и обяви, че тя ще бъде новото лице, което ще изненадва и усмихва зрителите всяка събота. Преди това тя не пропусна и да благодари на екипа на предаването.

Лицето на Полина може би ви е познато не само заради работата ѝ на малкия екран. Точно преди 10 години тя си проправя път в модата и се явява на конкурса "Мис България", където среща подкрепата на Мартин Карбовски. Ето как той опита да мотивира публиката да гласува за нея:

"Гласувайте за Поли, защото тя е най-обикновената от всички претендентки тази година. Майка ѝ е чистачка, баща ѝ работи като охрана. Ако Поли не стане Мис, ще трябва да се върне обратно в квартал "Надежда", а повечето момичета от този район стават обект на журналистически разследвания".

Все пак Гергана не получава достатъчно гласове и остава на трето място. Тогава престижната корона печели Антония Петрова.

Четете още: Родители изпаднаха в ужас: Нова опасна игра заплашва живота на децата ни