Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везните засияват с магнетичен блясък през юни. Нова любов очаква Скорпионите

Днес продължаваме с хороскопа за месец юни за следващите три знака от зодиака. Какъв е той за първите три знака, вижте тук >>

Везни – Юни обещава да бъде богат на контрастиращи събития, които в даден момент могат да станат досадни. Меркурий и Марс ще бъдат в Рак по-голямата част от времето. Това влияние може да ви подложи на чести промени в настроението – от смях до сълзи и обратно. През месеца ще сте на върха на възможностите си за кариерата. Въпреки това трябва да се помни, че успехът винаги е съпроводен със стрес, може да се получи някаква криза, но това не е причина да се предавате и да се отказвате. Юпитер във вашия трети дом – на общуването – е в опозиция на Слънцето в Близнаци на 10 юни. В тази астрологическа ситуация, силни неблагоприятни обстоятелства могат да окажат влияние върху живота ви. Възможни са трудности в общуването и транспорта, повреди с телефона или компютъра, колата. Прекомерно много емоции и нерви може да изхабите. Марс в Х дом на растежа и кариерата става все по-войнствен – влиза в опозиция със Сатурн на 14 юни и с Плутон на 20 юни.

Налага се да осъзнаете отговорностите си, без да обвинявате никого. Остава само да бъдете търпеливи и да изчакате 26-и, след което ситуацията ще стане много по-лесна. Накратко, доброто ще отиде при някой, който може търпеливо да чака. От друга страна Слънцето и Венера ще бъдат в Близнаци, така че можете да разчитате на приятни събития в сферата на любовта и финансите. Вашият социален живот през юни може наистина да процъфтява, давайки интересни запознанства и променяйки някои стари навици. Единственото нещо, което трябва да се избягва сега, е да бъдете прекалено повърхностни и да се съсредоточите върху това, което е наистина важно. Меркурий в Рак след 4 юни може донякъде да усложни личните взаимоотношения. Ако сте сами и търсите сродна душа, тогава най-благоприятният момент в месеца е след 17-и. По това време вашият чар ще бъде особено силен.

Скорпион – Започва нов период, който може да промени хода на живота ви. Слънцето в Близнаци до 21-и ще направи живота ви твърде активен и динамичен. Има шанс да постигнете успех в различни области. Меркурий ще ви предложи отлични възможности в професионално и икономическо отношение. Не забравяйте, че безпокойството може да бъде лош съветник. За да постигнете целите си, трябва да покажете повече отговорност и сериозност. Засилва се желанието ви да общувате и да се срещате с нови хора. Това ще бъде подходящо време за общуване и изграждане на приятелства. Марс е целият месец във водният знак Рак, поради което чрез тази тригонова формация във вас се вливат много силни енергии. Планетата ви прави по-смели, решителни и романтично настроени, дава силно желание за сексуални и други приключения. Ще почувствате необходимостта да започнете нещо ново.

Желанието да се налагате е със сигурност налице. Който рискува, той печели! От друга страна Венера се свързва със Слънцето и Луната и привлича нови любовни приключения за мнозина. Нептун увеличава вашата творческа и романтична страна. Така че бъдете готови за период изпълнен с емоции. Тези, на които сърцата са все още свободни ще имат възможност да изпитат безпрецедентни ситуации. Този път вие ще бъдете съблазнените. Любовта може да се появи чрез внезапна среща. Не позволявайте на никой да научи вашите интимни тайни. Юни е месец на прераждане за Скорпиона от сантиментална гледна точка. Не е нужно да взимате всичко присърце. Старайте се да се отпуснете и да се насладите на романтиката на този период. Колкото по-малко се ровите в чувствата, толкова по-добре.

Стрелец – вашият управител Юпитер – планетата на щастието - все още е в собствения ви знак, поради което сте най-поглезени от всички знаци. Тази връзка, която се осъществява между Слънце и Юпитер - принципите на волята и силата на Слънцето се обединяват с принципите на разширяването и разгръщането на Юпитер - оптимистичната природа на двете звезди ще донесе щастие на мнозина. Сега можете да увеличите социалното си влияние и да постигнете по-лесно целите си. До 9 юни се старайте да избягвате ненужни спорове, които могат да застрашат връзката ви. Внимавайте какво казвате, защото е голяма вероятността да се случи казаното. В средата на месеца хороскопът показва напрегнат период, тъй като се образуват дисхармонични аспекти на Меркурий и Марс от знак Рак със Сатурн и Плутон в Козирог. Гневът и раздразнителността стават трудни за контрол. Нужно е да се трансформират в нещо положително.

Отрицателните емоции може да избият навън, особено ако са били потискани дълго време. Съществува риск от нараняване и злополуки, затова трябва да се внимава. За да привлечете късмета на своя страна, трябва да общувате и да се движите повече, а в този случай животът ще ви изправи пред нови възможности. Въпреки това, с Марс в Рак, може да не разполагате с достатъчно енергия и желание да отидете някъде. Слънцето в Близнаци до 21-ви показва, че повече време трябва да бъде посветено на вашите приятели и познати. Юни е времето, когато трябва да покажете повече подвижност, гъвкавост, многостранност и добро настроение. Трябва да внимавате с обещанията си, защото има вероятност да нямате достатъчно време да ги изпълните. Вместо прекомерния ентусиазъм, добре е да бъдете по-прагматични. Времето е чудесно за общуване с роднини, за укрепване на семейните отношения. Можете да срещнете човек, към когото ще почувствате силна симпатия.

Четете още: Ако сте Телец, стрелите на Купидон ще ви пронижат през юни