Автор
Woman.bg

Ако сте Телец, стрелите на Купидон ще ви пронижат през юни

Овен – През целия юни вашият управител Марс е във водния знак Рак. Това може да ви лиши от енергия и да постави многобройни препятствия пред вас. Вземайте предвид чувствата и емоциите на хората около вас. Това ще бъде неизбежно условие за поддържане на добри емоционални отношения и приятна атмосфера. Тези, които решат да отидат на почивка през юни, трябва да са наясно с опасностите от пътуването по вода и къпането във водоизточници. Бъдете изключително внимателни и предпазливи, особено в средата на юни. Не употребявайте алкохол през този период.

Венера навлиза в приятелския знак на Близнаци на 9 юни, носейки със себе си благоприятни събития в сферата на личните взаимоотношения и финансите. Благодарение на това влияние има шанс за приятни финансови бонуси, подобряване на отношенията с други хора и като цяло ще бъде по-лесно да получавате съгласие от някого.

Използвайте своя естествен чар, проявявайте повече дипломация при водене на преговори. Правете повече отстъпки и компромиси. Не реагирайте на възможни провокации в областта на личните взаимоотношения. Не полагайте прекалено много усилия в практическите решения на проблемите, оставете нещата да се случват по свой начин. Втората половина на юни ще донесе нови интересни срещи. Неотразимото любопитство и желание да изпитате нещо ново, да усетите свежия вятър, могат да доведат до изневяра.

Ако сте сами и търсите любовта, най-благоприятното време е след 17-и. По това време настроението ще бъде празнично, очарованието ви особено силно и ще можете да завладеете всяко сърце. В последните дни на месеца, когато Меркурий влезе в Лъв, ще се съживи вашата жизненост!

Телец – С Марс в Рак целият месец обещава да бъде особено приятен. Нараства енергията ви, както и оптимизмът. Юни изисква действия и развитие, а не изчакване. Винаги дръжте очите си отворени и не пропускайте новите възможности. Външните събития няма да ви позволят много да се отпуснете. Позицията на Слънцето предполага, че е време да се справите със старите дела и обещания. Децата изискват повишено внимание.

След 9-и юни Венера влиза в знака Близнаци и въпреки че ще ви донесе много приятни и позитивни събития в живота, ще трябва да проявите гъвкавост в отношенията. Вероятно често близките ви ще се опитват да ви натоварят с проблемите си. Вместо да правите от мухата слон, правете повече отстъпки. Не приемайте това, което се случва твърде близо до сърцето си. Дори когато планетата на любовта напусне вашият знак, тя ще продължи да ви дава подкрепа и да ви защитава във всичко. Ще продължи да ви стимулира с надеждата за по-щастливо бъдеще. Тялото ви ще реагира на елементарна умора. Ако не можете да отидете на почивка, тогава си позволете по-често пикници през уикендите, разходки сред природата.

Периода между 20 и 26 юни ще бъде особено благоприятен за вашия знак. Това е времето, когато можете да постигнете истински успех. Особено добро време в областта на личните взаимоотношения, когато никой не може да устои на вашата съблазнителна магия.

През втората половина на юни в любовта е време за открития. Меркурий в знак Рак ще ви направи по-общителни от обикновено и по-лесно ще разбирате любимия човек и ще откликвате на желанията му. Венера и Марс ще ви дарят с голям магнетизъм и сексапил. Тези, които са свободни, ще станат мишена на любовните стрели на Купидон, когато най-малко очаквате.

Близнаци – Слънцето и Венера във вашия знак правят юни особено добър месец. Всичко, което трябва да направите сега е да бъдете отворени за нови възможности и хора. Месецът обещава много събития, контакти и ще се чувствате като риба във вода. Подходящо време за всякакви експерименти с работата. Ако имате намерение да промените нещо, не отлагайте. Опитайте се да се отървете от илюзиите, които сте имали по-рано, преосмислете отношението си към някои хора и неща, оставете след себе си всичко, което ви пречи да се движите напред. Звездите благоприятстват смелите експерименти с външния вид. Това е времето, когато ще имате възможност да подобрите личните си взаимоотношения и да придобиете финансова стабилност.

През юни Марс ще бъде в знак Рак, а това влияние ви насърчава да обръщате повече внимание на семейните проблеми. Опитайте се да инвестирате повече енергия в подобряването и хармонизирането на семейния живот. Много проблемни ситуации ще отидат в миналото. У дома ви ще има спокойствие и тишина. Раздавайте усмивки на близките си хора - никой не знае как да ги развесели по-добре от вас!

Можете спокойно да следвате желанията си. Физическото привличане към партньора обещава значително да се увеличи. Нека чувствеността ви изпълни, но не забравяйте за романтичната страна на връзката. Намерете баланс между плътските и духовни компоненти на любовта и вашият личен живот ще стане много по-хармоничен. Страхотен месец за любовния ви живот. Благоприятен период за комуникация, нови познанства и дори сватби. Вашият чар сега е в пик, думите ви са омайващи и можете да съблазните почти всеки кандидат. Ако нямате партньор до себе си, излизайте по-често и не се притеснявайте първи да започвате разговор.

Хороскопът за месец юни за следващите три знака от зодиака очаквайте утре >>

Четете още: 21 тайни за характера на зодия Близнаци