Новата седмица започва с нова интересна интрига, в която главните замесени са Меган Маркъл и Доналд Тръмп. Известен факт е, че херцогинята на Съсекс не одобрява политиката на американския президент и неведнъж е споделяла открито пред медиите, че не желае той да бъде управник на родината ѝ. Дори през 2016 г. тя заяви, че ще гласува за Хилари Клинтън и ако Тръмп спечели изборите, ще напусне завинаги САЩ. Така и стана и в момента тя е част от британското кралско семейство, след като сключи брак с принц Хари. И след като си припомнихме всичко това, е време да ви споделим новостите по темата.

През уикенда Доналд Тръмп даде интервю пред британските медии по повод визитата си в Лондон, която започва от днес. Той и Мелания вече са във Великобритания и им предстоят срещи с кралица Елизабет Втора и други членове от фамилията, но не и с Хари, Меган и малкия Арчи.



По време на интервюто Тръмп бе попитан какво мисли за критиките на херцогинята по негов адрес. В отговор той споделя, че не е знаел, че тя го определя като „женомразец“ и я нарича „злобарка“. В същото време добавя, че е изключително радостен от факта, че е станала част от кралската фамилия и че според него се справя чудесно като принцеса.

Часове след като тази новина обикаля световните медии и се превръща в скандал, американският президент използва социалната мрежа Туитър, за да сподели следното:

„Никога не съм наричал Меган Маркъл „злобарка“. Дали CNN и NYTimes ще се извинят? Съмнявам се!“

В момента Доналд и Мелания Тръмп са в Лондон, въпреки скандала, който за малко щеще да помрачи визитата им. Меган и Хари няма да бъдат част от срещите им с кралското семейство, тъй като са ангажирани с малкия Арчи.

Четете още: Как го прави? Ирина Шейк набива бургери и пак е слаба