Автор
Woman.bg

Намигване към незабравимата Даяна? Кейт избра нейната тиара за срещата с г-жа Тръмп

Семейство Тръмп вече е във Великобритания и цял свят наблюдава с интерес какво се случва по време на височайшата визита. Освен топ тоалетите на красивата Мелания, на специален фокус са и реакциите на самия американски президент Доналд Тръмп: преди дни той си позволи да нарече кралската снаха Меган „злобарка“. Часове по-късно Тръмп категорично отрече, но отношенията помежду им са сложни от дълго време насам. Вчера Доналд и Мелания кацнаха тържествено в Лондон, а вечерта кралица Елизабет II даде пищен банкет в тяхна чест. На него присъстваха всички представители от кралското семейство, както и наследниците на Тръмп. Единствената важна фигура, която пропусна събитието, бе Меган, която все още е в майчинство. Добра причина да избегне срещата с така мразения от нея американски президент! За сметка на това любимият ѝ Хари беше сред 170-те гости. Той разговаряше учтиво с Иванка Тръмп, но определено избягваше Доналд, може би заради лошото отношение на Меган към него.

Нека сега отместим погледа си от интригите и се съсредоточим върху красивата част от снощния банкет – тоалетите. Когато един покрив подслони за гала вечеря едни от най-стилните дами в света, резултатът съвсем очаквано, е просто зашеметяващ. Повечето гости на банкета, включително и самата кралица, заложиха на белия цвят. В този цвят бяха облечени и Кейт, Мелания и Камила.



Може би най-много отзиви събраха тоалетите на херцогинята на Кеймбридж и първата дама на САЩ. Дори някои медии определиха Мелания като „красиво привидение“.

Г-жа Тръмп не спира да се доказва като една от най-стилните дами в историята по време на цялата визита. Още с кацането си на английска земя, тя впечатли с невероятна цветна рокля Gucci на стойност почти 4 хил. долара. А снощи приличаше на истински ангел.



Кейт Мидълтън пък заложи на бяла рокля Alexander McQueen и гордо носеше любимата си тиара, която преди години красеше главата на принцеса Даяна. Херцогинята беше изключително бляскава и с красивите обеци със сапфири и диаманти, които са ѝ подарък от кралицата. Те носят не само парична, но и сантиментална стойност, защото са наследство от майката на Елизабет.



Мелания Тръмп пък заложи на по-изчистена визия. Бялата ѝ рокля бе елегантна, но и в същото време секси. Тя очертаваше чудесно женствения ѝ силует, а единственият аксесоар, който първата дама използва, за да обогати визията си, бяха елегантни ръкавици до лактите в същия цвят. Косата ѝ бе прибрана на кок.



Иванка Тръмп беше сред дамите, които се отклониха от белия цвят. Тя се появи в дълга и пищна синя рокля с красиви апликации.


Изобщо можем съвсем спокойно да определим вчерашния ден като изключително стилен! Нямаме търпение да видим на какви тоалети ще заложи Мелания в следващите дни.

Четете още: София Борисова: Жените са по-силният пол!