Автор
Woman.bg

Ирина Шейк говори открито за пластичните операции

Ирина Шейк е от красавиците, които притежават необясним, но много силен чар. Тя е противник на естетичната хирургия и не крие, че никога не е посягала към скалпела, за да поправи някой недостатък. Наскоро зеленооката хубавица коментира и въпроса, който вълнува всяка дама, прехвърлила 30-те – бръчките.

Бившата изгора на Брадли Купър сподели, че няма никакви намерения да „изглажда“ лицето си с помощта на игли и е решила да остави годините да дадат отпечатъка си върху него. Тя осъзнава, че промяната е част от естествения човешки процес на стареене и в това няма нищо негативно.

„Имам и ще продължавам да имам бръчки. Трябва да приемате, че тялото се променя и да му се радвате във всеки един етап от живота. Човешко е да не бъдете перфектни“, споделя Ирина.



Красавицата не изпитва интерес към козметичните процедури за подмладяване и агресивните корекции, но не осъжда тези, които са решили да прибегнат към тях:

„Ако някой иска да си инжектира филър в устните, защото така ще се почувства щастлив, няма проблем. Аз обаче винаги съм подкрепяла идеята за естествената красота, защото в днешно време всеки иска да бъде перфектен, а никой не може да бъде. Аз също не съм перфектна, не крия че понякога имам двойна брадичка. Перфектността не съществува.“

А как се справя със злобните коментари, според които има корекции:

„Когато чета, че съм си правила инжекции и съм си коригирала устните, ми става смешно. Не бих казала, че съм щастлива от тези коментари, но мисля, че трябва да гледаме на живота с чувство за хумор. Някои ще ме обичат, други ще ме мразят, но това не ме притеснява и не променя живота ми.“



В момента Ирина представлява силен интерес за медиите и заради скорошната си раздяла с Брадли Купър и интригата, която се заплете около Лейди Гага. Супермоделът единствено потвърждава, че сега се е съсредоточила над отглеждането на дъщеря си и върху работата си.

Четете още: Вижте заради кой филм Меган и Хари зарязаха бебето вкъщи