Тя е красива, успешна, амбициозна и девствена. Кристина Карильо-Букарам е на 32 години и е един от най-успешните инфлуенсъри в интернет пространството. Каналите ѝ в YouTube и Инстаграм имат над 1 милион последователи и всички те с нетърпение очакват всяка нейна публикация. Кристина с удоволствие споделя лични истории и най-вече какъв е начинът ѝ на хранене, тъй като е от онази модерна група, наречена „вегани“. И въпреки че има куп обожатели и определено не изглежда затворено в себе си скромно момиче, тя предпочита да споделя леглото единствено със себе си.

View post on Instagram
 


Да, звучи невероятно към днешна дата, когато момичетата губят все по-рано девствеността си и сексът ни дебне отвсякъде, най-вече от социалните мрежи, каквато е и Инстаграм. Кристина обаче не се поддава на суетата и негативите на модерния свят и запазва гордо ценностите си. Тя е отгледана в семейство, което държи изключително много на християнските си възгледи. Красавицата е възпитана строго и напълно е приела забраната за сексуални контакти преди брака.

View post on Instagram
 


Кристина все още не е открила принца на мечтите си, а единственият мъж, когото можете да видите на снимките ѝ в Инстаграм, е 96-годишният ѝ дядо. Тя съвсем не е притеснена от факта, че е прехвърлила третото си десетилетие на тази земя и все още не е имала интимни отношения с никого. Предпочита да запълва времето си с активната си дейност в Инстаграм и YouTubе. Кристина е толкова заета, че дори не знае дали би могла да вмъкне любовта в натоварения си график.

Четете още: Анджелина Джоли качи няколко килограма и вече прилича на човек!