Автор
Woman.bg

Внимавайте с мъжете от тези 3 зодии! Те изневеряват най-много

Кажи ни каква зодия е той и ние ще ти кажем дали има смисъл да вярваш в неговата преданост и дали изобщо моногамията е сред ценностите му. Колкото и повърхностно да звучи, знакът, под който се ражда човек, е изключително важен и дори определящ в много отношения. Разбира се, има и редица други фактори, които оформят личността, като възпитание и средата, в която израства, но зодията също изиграва важна роля. По датата на раждане може да се ориентираме какви са някои от характерните черти на този човек, както и какво е отношението му към любовта. Нека да разгледаме една много интересна тема, а именно тази за изневерите и верността. Вижте кои са грешниците на зодиака, които не се страхуват да се отклонят от правия път и дори предават доверието на любимия си човек.

1.Близнаци

Мъжът Близнаци е изключително чаровен, той винаги намира точния начин да спечели обекта на желанията си. Изкусен психолог и веселяк по душа, този господин може да ви завърти главата буквално за дни. Присъствието му в тази класация не трябва да ви подвежда – той обича дългите връзки и стабилните отношения, но за него изневярата е неизменна част от живота. Трудно е да задържите вниманието му и определено има нужда от "въздух". Ако сте крайно ревниви, не ви препоръчваме да се обвързвате за представител на тази зодия.



2.Скорпион

Да, знаем че не сте особено изненадани, но не можем да прескочим този професионален сърцеразбивач. Мъжът Скорпион е напълно безкомпромисен, когато става дума за любовния му живот и по-специално за секса. Ако спечелите симпатиите му и той реши, че трябва да посетите леглото му, нищо не може да ви спаси, независимо от обстоятелствата. Скорпионът не се спира дори и когато има половинка. В същото време обаче не търпи да го лъжат и да предават доверието му. В случай, че му изневерите, ще съжалявате много горчиво.

3.Стрелец

Този неподправен бохем обича да разполага със свободата си и не си пада по ограниченията. Стрелецът е чаровник и винаги е готов за нови приключения, за съжаление те често включват и сексуални волности извън връзката. Той не е способен да устои, когато е привлечен силно от някоя интригуваща дама. Също така умело прикрива забежките си, трудно ще го хванете.



Четете още: Пълнолуние в Козирог и лунно затъмнение: Лятото ще бъде паметно за всички зодии