Автор
Woman.bg

Родените на 5-и: новатори, авантюристи и бунтари

Луната расте (до 15 август).

Числото 5 означава “промяна е името на играта”. Ключовите думи за това число са свобода, промяна, прогрес, любознателност, изследване, бунтарство, нетрадиционност, чувствителност, изобретателност.



В най-общи линии 5 означава активност, авантюризъм, земност. Символизира принципа на многостранността, напредъка и страстта. То разкрива необходимостта от промяна, разнообразие и ново развитие. Това е радиоводещият, който разпространява информация и задава въпроси. 5 е числото, което характеризира обществото винаги в движение и променящо се. Носителят му е активен, смел, нетрадиционен и непредсказуем. Привличат го физическите усещания и задоволеността. Той е прагматичен, склонен към приспособяване и много убедителен.

За 5 са характерни както положителни, така и отрицателни качества, и точно затова днес могат да бъдат изявени и двата аспекта на това число. Придържайте се към предприемчивост, смелост, свобода, прогрес, здраве, атлетичност, състезателен дух, приспособимост, остър ум, разсъдливост, разностранност, любознателност, любопитство, умения, магнетичност, привлекателност, съчувствие, сърдечност, дружелюбност, общителност, политика, промяна, пътувания, авантюризъм.

Опитайте се да се предпазите от предизвикателствата на отрицателното 5, като прибързаност, безотговорност, непостоянство, ненадежност, безразсъдство, разсеяност, необмисленост, самовлюбеност, лош вкус, лоша адаптивност. Но най-вече се опитайте по никакъв повод да не проявявате разрушителните черти на това число, които ще се домогват да ви предизвикат и да ви отклонят от важните и съществени неща за деня, а именно склонност към зависимости и пристрастявания, пианство, наркотици, безразборни сексуални връзки, самонадеяност, извратеност. Нека дисциплината, новаторството и работоспособността са вашите основни еталони за днес, защото те са стаени в изпитанието на деня 13/4=5+8.

Автор: Sunny Lambroso

Четете още: Риби, ако се пуснете по течението през август, ще откриете любовта!