Автор
Woman.bg

Как да придадем нов свеж вид на косата и лицето

В днешната си традиционна петъчна рубрика "Домашни тайни за красотата на косата" нашата приятелка Цони от Салон за коса и маникюр ONE ще ни даде няколко ценни съвета за това как да придадем цялостен нов свеж вид на косата и лицето. След като миналия път тя ни обясни за промените, които слънчевите лъчи причиняват на косата ни и как да се справим с нежеланите ефекти от промяната в цвета на боята, то днес ще ни покаже няколко хитри начина за неотразима нова визия.

Много от жените, които идват в салона ми през най-топлия месец в годината, ми казват „омръзна ми постоянно да ходя с вързана коса, но ми е ужасно горещо да я нося пусната“. Е, дами, има лесно и много привлекателно решение на тази ситуация. Придайте нов живот на косата, нова визия на лицето и сложете край на вечната опашка, като подстрижeте косите късо, както направи Чарлийз Терон.

View post on Instagram
 


Тази гладка черта, без излишни обеми, добре сресана и прибрана елегантно зад ухото, би стояла добре на почти всяка дама с права коса. Дължината може да направите както до раменете, така и максимално късо, разкривайки врат – гледка, на която малцина мъже биха могли да устоят.

Ако лицето ви е по-обемно, спокойно може да оставите косата по-дълга в предната част около контура на лицето. По този начин ще омекотите чертите си.



Ето този стайлинг е лесен за поддръжка и много подходящ за горещите летни дни. Може да загладите косата с гел, тип “мокър ефект“, или да направите леки вълни с маша или преса за по-небрежна визия.

За бляскава визия заложете на така модерните фиби за коса с камъни и перли или шал за коса.

View post on Instagram
 


Да се порадваме на лятото с нова свежа визия!

Четете още: Какво се случва, когато слънцето целува косите ти