Автор
Пепа Попова - Пепита

Моден сблъсък: Ан Хатауей срещу Ники Хилтън-Ротшилд

Днес на нашия импровизиран моден ринг излизат Ан Хатауей и Ники Хилтън-Ротшилд, облечени в розовата рокля с контрастен принт на Valentino.
Актрисата избра да се появи с този тоалет на церемонията по откриването на звезда на "Алеята на славата" в нейна чест на 9 май в Лос Анджелис.
Ан наистина бе олицетворение на пролетта в красивата рокля на Valentinо. Въпреки че тази рокля технически е от колекция Есен/Зима 2019, Хатауей изглежда свежо в ансамбъла в розово и зелено. Актрисата бе добавила колан към макси роклята, а в съчетание с няколко семпли (но красиви) сребърни бижута и координиращи тъмнозелени обувки, Ан е толкова стилна, че може да си гарантира звезда на Алеята на славата, базирана само на този ансамбъл.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

През юли наследницата и бизнесдама Ники Хилтън-Ротшилд се появи в същата рокля на шоуто на Valentino Haute Couture Есен/Зима 2019-20, което се проведе в рамките на Седмицата на висшата мода в Париж. Тя заложи на елегантна прическа с прибрана коса, а към тоалета добави лилава чанта през рамо и обувки в неутрален бежов цвят.

View post on Instagram
 

Коя от двете дами е стилизирала роклята по-добре? Време е за гласуване!

Четете още: Моден сблъсък: Клаудия Шифър срещу Киара Ферани