Автор
Woman.bg

Клипче с неуспешно предложение за брак взриви Фейсбук

Видео с неуспешно предложение за брак взриви Фейсбук. Потребителите в социалната мрежа не спряха да споделят комичната случка в профилите си. Действието в клипчето се развива в центъра на Добрич.

Видеото показва как млад мъж, паднал на колене, с букет рози в ръка и кутийка с годежен пръстен, предлага на приятелката си да се омъжи за него.


Момичето обаче отсича: „Е, не мога, още не те познавам. Ние се познаваме от вчера. Много е рано. Познаваме се от миналия месец.“ Свекървата обаче дава рамо на сина си и се намесва в предложението с настоятелна подкана:

“Ставай, ставай. Кажи “да”! Кажи “да”! Вие пак ще си ходите”, подвиква през притеснения отстрани бъдещата свекърва. След няколко секунди се чува заплашителното: “Помисли хубаво, да не стане да ходим на свиждане. Не е нещо особено.”

„Това е голяма отговорност. Семейството е сериозна работа. Не мога да ти кажа Да", категорично е обаче младото момиче.

Видеото предизвика стотици коментари:

„Ще я бият ли? Той ще я убива ли? Майката ще влезе в болница? Момчето в лудница? To be continued.“ "Само Али Раза липсва. чак на мен ми стана неловко, ама кво да се прави Любов.“ „Ако това е дъщеря ми, досега да съм ги разкостила!“