Всички обичаме любовните трепети и винаги, когато в обкръжението ни се появи човек, който успява да грабне мислите и сърцето ни, се питаме само едно – дали отношенията ни са просто флирт, или и той е също толкова запленен от нас.

Темата е обширна и бихте могли да прекарате дни наред, мислейки по въпроса. Все пак, всеки човек е различен и показва емоциите си по характерен начин. Но има 3 признака, които гарантират, че обектът на симпатиите ви би искал да влезе в живота ви трайно. Ето кои са те:



1.Споделя всичко с вас

Вие знаете почти всичко, което се случва с него в момента? Това е много добър знак. Ако той има нуждата да ви споделя вълненията си или неща, които е видял и прочел и му се струва, че биха ви били интересни или забавни, то този човек има нуждата да бъдете около него. Той иска да споделяте заедно емоциите си и по този начин ви прави част от всекидневието си. Не звучи ли просто прекрасно?



2.Дава ви съвети и винаги е насреща

Той иска да знаете, че винаги ще ви помогне със съвет и можете да разчитате на мъжкото му рамо. Няма нищо против да се облегнете на него и да ви бъде ментор, защото така знае, че е важна фигура в живота ви. С други думи, не се дразнете, ако човекът е настоятелен в желанието си да ви помогне или поучи.



3.Включва ви в плановете си

Ако един мъж ви прави част от бъдещите си планове, не подхранвайте никакви съмнения, относно чувствата му – той е тотално луд по вас! Дори и да става дума само за това да празнувате Нова година или друг празник заедно, не подценявайте намеренията му. Трябва да знаете, че ако той иска само флирт с вас, няма да си прави труда да обсъжда плановете си заедно.

Четете още: Жена се отказа от секса за цяла година