Жена се отказа от секса за цяла година

02 септември 2019 | 09:28
10553
16
снимки: Instagram
16

Такъв експеримент решила да си направи младата американка Бруна Несиф, която впрочем е доста привлекателна. Тя е описала опита си в своя блог.

"Не съм правила секс вече от повече от година и този път през моята лична пустиня Мохаве беше същевременно поучителен и разочароващ (по обясними причини).

За какво ми е това въздържание? Всичко започна през 2015 г., когато един сексапилен младеж ми показа в Инстаграм, че изпитваме взаимен интерес един към друг. В общуването ни имаше нещо наистина топло, сближаващо. Много скоро коментарите преминаха в лични съобщения, а съобщенията – в ежедневни разговори по телефона. Чувствах се въодушевена – божичко, аз имам връзка! Но това не продължи дълго. Оказа се, че той наскоро е приключил продължителна връзка и засега не търси нищо сериозно. Вместо да се примиря и да се отдръпна, аз се държах така, сякаш това ме устройва идеално. Химията помежду ни просто беше твърде силна, за да я пренебрегна (и ако трябва да съм честна, тогава не исках да си призная очевидното).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I heard something about a #HotGirlSummer? : @coreyemanuel

A post shared by Bruna | Author, Speaker, Coach (@brunaaaaa) on


Опитвах се да си внуша, че да правя секс с човек, който не иска да бъдем двойка, е готино. Бях спокойна, знаейки, че той се среща и с други момичета. Убедих себе си, че нас ни свързва сексът и нищо повече – и че това е, което аз искам.

Но в даден момент проумях, че доста често правя следното – примирявам се с това, което другите са готови да ми дадат, без да обръщам внимание на собствените си желания. Уморих се да живея по един и същ сценарий и започнах да се самоанализирам, за да разбера защо винаги започвам връзки, които приключват в нищото.

По наше време беше прието да се гледа на секса като на средство за постигане на някакви цели, а не като на привилегия. Затова аз някак повярвах, че трябва да правя секс, за да доставя удоволствие на мъжа. И че ако не го направя, той хоп! – и ще изчезне.

Тогава си казах – никакви случайни връзки повече. Няма да си легна с някого, докато той не ме накара да се чувствам като богиня. Но, както се оказа, това отне повече време, отколкото очаквах.

През първите няколко месеца беше яко – аз усещах, че най-сетне съм си върнала своята женска сила и че нищо не може да ме отклони от този път. Но когато изтече половин година, първоначалният ми възторг угасна и се усъмних в експеримента си. Първо – започна да ми се струва, че причината за него е въображаема. Второ – започнах да се ядосвам, защото постоянно попадах на мъже, които търсеха само секс. Това е достатъчно неприятно само по себе си, а ако добавиш към него и борбата със собственото ти влечение, просто за да си докажеш нещо, става тежко…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

when good lighting calls, i always pick up.

A post shared by Bruna | Author, Speaker, Coach (@brunaaaaa) on


Внезапно се оказа, че моето решение е способно да съсипе и отношенията ми с приятелки. Те възприеха въздържанието ми като упрек по свой адрес – все едно на мой фон те изглеждат развратници. Започнахме да избягваме темата за секса в разговорите си, тя застана като стена между нас. Те се ядосваха и ме упрекваха, че им създавам комплекси, макар това да е „просто секс“. И аз в даден момент дори бях готова да се предам, защото физическите ми нужди продължаваха да се обаждат. Но аз устоях. В крайна сметка не е важно, че някой-си не е разбрал защо и за какво правя това.

След време хормоните ми се успокоиха (или просто се предадоха). Знам, че на много хора една седмица без секс може да им се стори жестоко наказание, а година без интимни контакти – нещо немислимо, но се оказа, че не е чак толкова трудно. Аз ходех на срещи, както и преди, но от тях нищо не излизаше.Сега, година по-късно, изпитвам смесени чувства. Тъжно ми е, че за цялото това време не срещнах човек, който да е готов да инвестира емоционално в мен. Защо става така? Нямам отговор на този въпрос. Аз имах нужда от този урок. Прочистих си ума, разбрах, че е трудно да задържиш интереса на мъж без секс, но си напомних, че заслужавам любов и без палави погледи към моето деколте. Да, изпитах разочарование, но и огромна гордост. Исках да спра да се чувствам достъпна и спрях. Исках да дочакам мъжа, за когото да съм част от живота му, и ще го дочакам, защото знам как да постигна целта си."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mediterranean ting.

A post shared by Bruna | Author, Speaker, Coach (@brunaaaaa) on

Четете още: Кифлата и сексът

Коментари

16 Кольо дървения
  05 септември 2019 | 22:28 отговор
 

Тая как лъже като дърта циганка - вчера и пръснах хълката от ебан...

 
15
  04 септември 2019 | 22:32 отговор
 

Абсолютно права е Г.Кънева.

 
14
  04 септември 2019 | 12:33 отговор
 

ПРАВИЛО номер ЕДНО за повечето мъже е да пробва с жената. Може да не успеят, но са доволни че са пробвали. За това им казват, че са ловци. Ако жената е заблудена и иска сериозна, любовна връзка, с такъв ловец,без да го е опознала преди това, ще има само за разочарования и ще се чуди кскво става. Така може да я мине целия квартал. Тя си мисли за любов, те я мислят за лесно достъпна курва.

 
 
04 септември 2019 | 12:37

Психиката на мъжа е по различна от женската.Освен, ако разбира се, жената не е нимфоманка и не се интересува само от секс.

13
  04 септември 2019 | 12:20 отговор
 

Мъжа губи доверие, ако жената минава от ръка на ръка с много мъже и то с лекота. Каква майка на децата му ще бъде, ако не е по задълбочен човек и не иска нещо повече от една връзка, преди да се стигне до секса. Мъжа ще си мисли, дали жена ми сега не прави секс с пощаджията, докато аз съм на работа?

 
12
  04 септември 2019 | 12:11 отговор
 

Абсолютно вярно, все едно да инвестираш чувствата и емоциите си от пусто в празно. Губиш си времето.

 
11
  04 септември 2019 | 03:13 отговор
 

Мъжете не харесват леснодостъпни жени. Нямат доверие в тях. Мръсниците са за развлечение, за утеха на нагона. Но сериозна жена гледа децата им и напомня за майка им. Това е домът. Не иска да се чуди, дали жена му не се чука с тоя или оня за спорт.

 
 
04 септември 2019 | 17:05

Начи ако искаш мръсници и утеха на нагона трябва да приемеш, че и жена ти може да се чука с тоя и оня, ако реши. Не става така - ти да си го вееш, където искаш, а в къщи да те чака жена, която да е само твоя. Това са двойни стандарти.

 
04 септември 2019 | 22:24

Има и сериозни мъже, но поврчето обичат да се забавляват.

 
05 септември 2019 | 01:25

Прав си, не е чесно, но много мъже искат вярност от жена си, а те могат да изневеряват, защото са мъже.

 
05 септември 2019 | 20:16

Ама няма лошо нека се забавляват, но да не искат в къщи светица. Ако искат светица трябва и те да и се посветят.

10
  04 септември 2019 | 01:09 отговор
 

Жената трябва да си смени средата и да не общува с повърхностни мъже. Трябва да бъдат на нейното ниво, да гледат двамата на живота по един и същ начин. Защото има курвари и курви, а има и по задълбочени хора, които искат повече.

 
9
  03 септември 2019 | 21:29 отговор
 

Пише глупости . Перка се сама .

 
8
  03 септември 2019 | 21:28 отговор
 

Пише глупости . Перка се сама .

 
7
  03 септември 2019 | 18:25 отговор
 

Г. Кънева идея, че мъжът трябва да Ви ухажва и уважава за да получи секс е доста тъпа. Хубаво да срещнете мъж, който би Ви ухажвал и уважавал и когато вече е получил секс. Сексът не е стока, мъжът да прави някакви неща за да му дадете. И никой не Ви внушава, че жените имат нужда, те наистина имат, това е биологично обусловено. Вие ако нямате най-добре идете да се консултирате с лекар, сигурно имате хормонали проблеми.

 
 
04 септември 2019 | 12:18

Мъжа губи доверие, ако жената минава от ръка на ръка с много мъже и то с лекота. Каква майка на децата му ще бъде, ако не е по задълбочен човек и не иска нещо повече от една връзка, преди да се стигне до секса. Мъжа ще си мисли, дали жена ми сега не прави секс с пощаджията, докато аз съм на работа?

 
04 септември 2019 | 17:13

Е кой къде е казал, че е хубаво жената да минава с много мъже. Горе става въпрос дали жените имат нужда от секс. Еми представете си имат. И защо мислите, че непременно трябва да искат нещо по-задълбочено от всяка връзка. Връзките се развиват естествено и обикновено в началото и на двамата им се прави секс. Защо жената трябва да се преструва, че не е така. За да не я мислят за курва? Да я вземат на сериозно? За да изпита мъжа? Кому са нужни в днешно време тези глупави игри. А това дали ще мисли, че прави секс с пощаджията си е негов проблем. Ревността е обикнове признак на ниска самооценка и страх от изоставяне у ревнуващия.

 
04 септември 2019 | 22:12

За да не остане разочарована и наранена, че мъжа не я вижда повече от парче месо и не иска никаква връзка, а само секс. Както е в статията. Обикновено мъжете плащат на проститутка само за секс.

 
04 септември 2019 | 22:20

Не са игри, това е време жената да разбере мъжа, дали е женкар или е сероизен човек,дали може да му има доверие и да вложи чувствата си в него и да се опита да гради отношения с него.Хората имат различни характери.

 
05 септември 2019 | 20:18

Е тези неща не могат ли да ги разберат като правят секс? В смисъл смятате, че жените трябва да правят секс само със сериозни мъже, с които имат намерение да правят семейство? Никакви летни флиртове, никаква несериозна студентска любов примерно!?

 
06 септември 2019 | 00:43

Ако е за авантюра, жената може да прави каквото си иска с този който и харесва, разбира се. Но жената в статията иска сериозна връзка, а мъжете и, я търсят само за секса.

Добави Коментар

Най-четени

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.