Автор
Woman.bg

Все така секси и след четири деца... Как го прави "Мисис Русия"?

Кой казва, че трябва да се лишиш от радостта да бъдеш майка, за да станеш кралица на красотата и да имаш перфектно тяло? Тази жена доказа, че идеалната фигура е възможна, дори и след четири раждания.

Тя е тазгодишната победителка в конкурса „Мисис Русия“ и е повече от прекрасна. Името ѝ е Ксения Кривко и е горда майка на четири деца. Красавицата откровено споделя, че пътят към идеалната фигура не е никак лесен след раждане. И четирите пъти Ксения е качвала по 25 кг, които после винаги е успявала да стопи. А каква е тайната ѝ, освен може би добрият ген?

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Най-красивата омъжена дама в Русия е висока 175 см и поддържа тегло не повече от 57 кг. Това се случва, благодарение на изтощителни тренировки три пъти седмично. Тя посещава групови силови тренировки, а също така с нея работи индивидуално и фитнес инструктор. А за да бъде по-пластична, през останалото време се отдава на йога.

Ксения, която предстои да представи Русия на „Мисис Глоуб“, няма нищо против да стане майка и за пети път. На това му се казва жена със силна воля и завиден дух!

View post on Instagram
 

Четете още: 7 големи грешки, които правите след фитнес