Автор
Woman.bg

Мелани Си - една майка, която забрани на детето си да говори за диети

Мелани Си, която всички си спомянме като спортното момиче от любимата ни момичешка банда „Спайс Гърлс“, е забранила разговорите за диети в дома си. Самата певица сподели, че причината за тази строга мярка е крехката възраст, в която е дъщеря ѝ в момента. Бившата спайска разкрива и че в миналото е преживяла изключително тежък период, когато всички погледи са били насочени към нея и останалите дами от групата.

Мелани Чисхолм разкри, че когато „Спайс Гърлс“ са били на върха на славата през 90-те, тя е страдала от тежко хранително разстройство и е била обсебена от тренировъчния си режим. Не след дълго е била диагностицирана с депресия, която е преборила много трудно. В момента Мелани, като една грижовна майка, е притеснена дъщеря ѝ да не мине по същия трънлив път:

„Сега дъщеря ми, Скарлет, е на 10 години и вече забелязвам, че е все по-загрижена за външния си вид. Мисля, че едно от позитивните последствия от тежкото хранително разстройство, през което минах, е че сега съм изключително внимателна какво говоря около нея за храната и външния вид. Много е важно в този момент да чуваш позитивни неща за себе си.



В днешно време, при наличието на толкова социални мрежи, всеки има право да изрази мнението си и то да стигне до другите. Но през 90-те единствено журналистите имаха тази власт и някои от нещата, които пишеха, бяха наистина ужасни. Благодарение на това, спрях да се грижа за себе си, зачеркнах важни храни от менюто си и тренирах все повече и повече, бях обсебена, докато не минах долната граница на допустимото си тегло. Определено не бях добре и това продължаваше години наред.“

Ето защо Мелани Си е изключително стриктна в отношението си към Скарлет и се е погрижила тя никога да не слуша разговори за диети.



Четете още: Джулиана Гани чака момче?