Автор
Woman.bg

Овни, някой ще смути сърцето ви. Раци, време е за флирт

Овен – Тичането по разни инстанции може да ви създаде главоболия. Бъдете гъвкави и балансирайте малко повече. Днес може да срещнете някой, който да накара пеперуди да запърхат в стомаха ви, но нищо сериозно няма да се получи.

Телец – В началото на деня трябва да се предприеме спешно приключване на делата, започнали преди това. Старайте се да имате само положителни емоции, не отрицателни. Краят на деня е добър за неформална приятелска среща.

Близнаци – Избягвайте рутината. Срещите с нови хора ще ви носят нова информация от всяка област. Избягвайте да съдите колегите си в работата. Приемете всеки такъв, какъвто е, не се опитвайте да промените света. Запазете контрола над вашите финанси.

Рак – В личен план нещата изглеждат спокойни, даже при повечето от вас ще се появи желание за флиртуване. Със спонтанните си действия ще очаровате някого, така че внимавайте да не предизвиквате ревност у партньора си.


Лъв – Вие сте изпълнени с енергия и оптимизъм, но не забравяйте за хората, които са близо до вас. Споделете с тях доброто си настроение, повдигнете духа на тези, които са тъжни. Ще се почувствате много развълнувани в любовта и ще правите планове, които ще ви извадят от рутината.

Дева – Бъдете подготвени за изпитания. Денят е доста сложен и дори носи опасност от инциденти, но ако човек е внимателен, тогава проблемите могат да бъдат избегнати. Би било идеално да прекарате целия ден у дома си или да отидете сред природата.

Везни – Днес работата ви може да се „закучи”. Ситуациите в този ден ще ви позволят да погледнете нещата реалистично, правилно да оцените възможностите си и да дадете оценка на това, което се случва около вас.

Скорпион – Ще имате толкова задължения и отговорности, че може да сте доста напрегнати, но трябва да сте много предпазливи и да избягвате преки конфронтации. Лесно могат да възникнат спорове и разправии за съвсем дребни неща.

Стрелец – Бъдете внимателни при работа с документи, отчети, подписване на книжа. Трябва да обърнете по-сериозно внимание на здравето и почивката. Ще получите приятни комплименти и това ще повдигне самочувствието ви.

Козирог – За да постигнете настоящата си цел, трябва да работите активно през целия ден. В това отношение е много възможно физически или умствено да се претоварите или да натрупате много впечатления, затова се препоръчва да си давате от време на време почивка.

Водолей – Вашето невероятно самочувствие ще ви донесе някои недоразумения. Хубаво е да сте по-сдържани и избягвайте да спорите, особено с началниците си. Леко сте се занемарили и трябва да си обърнете повече внимание, за да придобиете отново естественият си блясък.

Риби – Ще трябва да потърсите моменти на уединение, за да обмислите идеите си и да преоткриете себе си. Позволете си да бъдете подпомогнати от тези около вас и не настоявайте да правите всичко сами.

Четете още: Пазете се от злополуки през новата седмица. Усмихвайте се повече!