Въпреки фактът, че Даян Крюгер все още не е разкрила името на 11-месечната си дъщеричка пред света, вчера актрисата най-сетне благоволи да сподели нейна снимка в социалните мрежи.

Към очарователния черно-бял кадър звездата от "Рок завинаги" написа: "Моето всичко". На фотоса 43-годишната блондинка е гушнала детето, което е с лице към майка си и с гръб към камерата.

View post on Instagram
 

Известната холивудска актриса от германски произход стана майка за първи път на 42 години. Татко на бебето е 49-годишният Норман Рийдъс, известен от нашумелия в момента телевизионен сериал "Живите мъртви".

Припомняме, че самата двойка скри от света и не потвърди официално щастливото събитие в края на миналата година. Единствено Рийдъс сподели в социалната мрежа красноречива картинка на длан, в която лежи малка русалка. С това той подсказа, че рожбата му се е появила на бял свят.

До момента двамата родители упорито отказват да покажат личицето на дъщеря си, както и да разкрият нейното име.

Самата Крюгер не е сред звездите, които обичат да държат личния си живот на показ. Припомняме, че през януари тази година младата майка показа среден пръст на папараци, които я снимаха, докато разхожда 3-месечната си дъщеричка. По повод случката, тогава, актрисата се обърна писмено от профила си в Инстаграм към всички, опитващи се да навлязат в личното ѝ пространство с думите: "Като родители не искаме нищо повече от това детето ни да расте в безопасна среда. Затова ви молим да не препубликувате тези снимки и да ни помогнете да постигнем целта си."

Докато за Крюгер момиченцето е първа рожба, за актьора е втори наследник – Рийдъс има 20-годишен син Мингъс Лусиен Рийдъс от модела Хелена Кристенсен.

Даян и Норман разриха любовта си през март 2017 г., когато бяха забелязани да се целуват в Ню Йорк. Преди това Крюгер имаше връзка с колегата си Джошуа Джаксън от сериала "Аферата" в продължение на цяло десетилетие, преди да се разделят през лятото на 2016 г.

Даян Крюгер и Норман Рийдъс

Четете още: Деси Цонева в перфектна форма след раждането (Снимка)