Ако обичате страстта, романтиката и секси акцентите, значи трябва да посетите някой от градовете, които ще ви изброим след малко, възможно най-скоро. Специално за вас подготвихме класация с най-сексуалните градове в света и направихме топ 10 на най-горещите (не като градуси, а като емоции) точки от картата. Вижте кои са те:

10. Лас Вегас



Едва ли присъствието на Лас Вегас – градът на греха и забавленията, ви изненадва. Тук всичко е позволено и неслучайно се казва: „Каквото е станало в Лас Вегас, си остава в Лас Вегас.“

9. Мексико Сити



Мексико Сити е известен със своята либералност. В миналото дори е имало традиция всички граждани да пеят голи на централния площад. Тук хората са изключително отворени към новите приключения и страстта, а нощният живот е особено впечатляващ.

8. Атина



Това е мястото за флиртове и забежки. Дори местните издават, че закачките и откритите свалки са част от всекидневието.

7. Мадрид



Според много западни издания Мадрид се радва на най-добрия нощен живот в света. Той е перфектен както за романтични мигове с любимия човек, така и за незабравими сексуални и лекомислени преживявания.

6. Бали



Плажове с мек пясък, красиви залези и хотели, лъхащи романтика. Тук е горещо, много горещо.

5. Брюксел



Красивата архитектура и ароматният шоколад определено правят Брюксел едно много романтично място. В столицата на Белгия може да си осигурите много секси преживявания.

4. Москва



Има нещо привлекателно в руския език, хладния климат и ледената красота на местните дами. Освен това тук има секси балетисти – определено си заслужава да се отбиете.

3. Амстердам



В този град всички задръжки падат и всъщност тук няма забранени удоволствия. Секс шоповете в Амстердам са на пиедестал, а местните не познават бариери в интимните отношения. Неслучайно Амстердам застава в челната тройка на класацията ни.

2. Копенхаген



В Копенхаген също има немалко магазини с еротична насочесност. В този град просто мирише на секс, а жителите се гордеят със своята освободеност.

1. Париж



Париж е символът на романтиката и едва ли някой може да го отрече. Отлично вино, хубава храна, красиви паркове, дами с неподражаем стил и този прелъстителен френски език...тук определено може да имате много секси преживявания. Препоръчваме ви го горещо!

Четете още: Петте града в света с най-удивителна архитектура