Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Радост и добри новини носи денят на Овните. Нова любов очаква Лъвовете

Овен – Ще съумеете да постигнете своето. Ще успеете да владеете положението и себе си. Промените водят до по-добро. Ще ви застигнат добри новини. Предстои ви радост. Ще изпитате удоволствие от нещо.

Телец – Можете да постигнете успех в начинанията или действията си. Но нещата не идват на готово. Всичко това ще изисква от вас енергичност, съобразителност и готовност да поемете риск, ако се наложи. Не са изключени малки придобивки.

Близнаци – Ще се появи шанс да обърнете някаква ситуация в своя полза. Даже обстоятелствата да не ви благоприятстват, ще имате възможност да насочите нещата в посоката, в която желаете. Общуването ви ще бъде хармонично.

Рак – Днес ще бъдете вътрешно уязвими, лесно раними и силно впечатлителни. Звездите ви съветват да прекарате този ден у дома или поне в среда, която предполага уединение, психологически комфорт, моменти на дълбока интимност.



Лъв – Днес ще изпитвате позитивни емоции. Ще имате спокойствие и възможност да си отдъхнете малко от проблемите. При някои от вас може да се зароди нова любов, влечение, привързаност. Не бързайте да споделяте с никого новопоявилите се чувства.

Дева – Може би днес най-после ще успеете да се освободите от един голям проблем. Това ще ви даде възможност да възстановите физическите и душевни сили и спокойно да вземете решение какво да предприемете.

Везни – Важни събития не се очакват. Не вярвайте на всичко, което другите ви казват, някой може умишлено да ви подведе. Посветете този ден на любимите си занимания или го прекарайте с близки хора.

Скорпион – Днес ще проявите богато въображение и повишена чувствителност. Успехите в делата ще бъдат скромни, но това едва ли ще ви разстрои. Скоро ще можете да наваксате всичко, което е пропуснато.

Стрелец – Днес ще ви е необходимо да проявите повече ловкост, гъвкавост, намиране на компромис за излизане от трудно положение. В личните взаимоотношения може да възникне напрежение, но сериозни конфликти могат да бъдат избегнати.

Козирог – Денят ще донесе много приятни изненади и много положителни емоции. Благоприятен ден от гледна точка на личните взаимоотношения, общуването с близки хора подобрява настроението.

Водолей – Ще имате възможност да научите нещо ново и да приложите знанията, които сте придобили преди. През втората половина на деня жизненият ви тонус ще намалее малко, ще почувствате, че имате нужда от почивка.

Риби – Запазете спокойствие. Всички проблеми, които носи този ден, са по-лесни за решаване, отколкото си мислите. Общият фон на деня е позитивен и ще ви помогне да се отпуснете емоционално.

Четете още: Венера в Стрелец: Идва времето на безразсъдния секс