Автор
Пепа Попова - Пепита

Моден сблъсък: Дакота Джонсън срещу Сонам Капур

На импровизирания ни моден ринг днес излизат две млади и много красиви актриси. В деня на изборите Дакота Джонсън и Сонам Капур, облечени в плодовия ансамбъл на Gucci, ще се борят за вашия глас.

Първа в творението на Алесандро Микеле се появи Дакота. Тя избра интересния сет по-рано тази година за наградите Independent Spirit Awards и изглеждаше великолепно. Широките панталони в комбинация с корсетния топ бяха безпроблемно допълнени от красивата брюнетка с велурените сандали на Gucci. Изключително много ни допадна начинът, по който Дакота бе завързала панделка за коса на ръката си. Обеци Sophie Buhai завършиха визията ѝ.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Боливудската актриса Сонам Капур винаги е успявала да ни покаже най-доброто от света на модата. Но понякога дори и най-големите гурута търсят вдъхновение. За промоцията на най-новия си филм, преди малко повече от месец, тя избра същия ансамбъл на Gucci. Сонам добави към сета аксесоари от Gehna Jewelers and Jet Gems. Очарователната актриса започна деня с червени сандали Louboutin, които по-късно замени с ниски балетни пантофки. И в нейната визия забелязахме панделка - именно с черна лента от сатен тя бе вдигнала част от косата си. Очарователно, нали?

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


Коя от двете красиви брюнетки се е справила по-добре? Време е за гласуване!

Четете още: Моден сблъсък: Приянка Чопра срещу Бела Торн