Автор
Десислава Недева

Любовна съвместимост между Овен и Лъв: Един истински любовен пожар

Когато двама души с огнени знаци влизат във връзка, единството, което може да се случи, е пожар, пожар, пожар. В случая и двете зодии са енергични и експресивни и са перфектните партньори за едни вълнуващи, чувствени и процъфтяващи отношения.

Лошото обаче е, че такъв тип отношения са доста екстремни и емоциите са или в горната или в долната част на скалата. Средно положение няма. Както Овните, така и Лъвовете, живеят на принципа всичко или нищо и сменят настроения от еуфория до отчаяние за по-малко от части от секундата. Лъвът, който се счита за краля на зодиака, изисква да бъде обожаван и възхваляван от своя партньор. За негова беда, обаче, Овенът има тенденцията да бъде доста егоистичен и рядко си позволява да прави комплименти и да пърха с мигли, за да получи това, което желае. А когато двама души с голямо его се спречкат, очаквайте епична битка, която историята дълго време ще помни. Овенът обича да побеждава, докато Лъвът държи на контрола. Винаги съществува усещането за съревнование във връзката между двамата, особено когато се стигне до момента с вземането на конкретни решения. Лошото е, че и двата знака са доста нетърпеливи и са склонни да правят прибързани заключения, за които после горчиво да съжаляват.



Овенът е прям и има голяма вероятност често да наранява чувствата на Лъва, докато комплексите за малоценност на Лъва ще се сблъскат с идеализма и засиленото чувство за справедливост на Овена. Техният темперамент често граничи с ярост и в спор нито един от двамата не е склонен да отстъпи. Въпреки всичко те таят дълбоки и искрени чувства на любов и уважение един към друг и благодарение на завидния прагматизъм на Лъва успяват да изгладят бързо и без последствия отношенията си.

Връзката между Лъв и Овен обикновено трае дълго, тъй като единият притежава качества, от които другият има нужда. Така те перфектно се допълват и формират един успешен екип. Овенът носи нужната увереност, която Лъвовете винаги са знаели, че заслужават, докато Лъвовете даряват Овните с постоянство и им помагат винаги да довършват започнатото.



В най-добрия случай връзката между Лъв и Овен се разгръща като едно топло, страстно и автентично приятелство, в което всяка страна притежава равни права и се бори за едни и същи каузи. И двата знака са амбициозни и успешни, което предполага отношения, които се базират и на доста добра материална основа. Основната заплаха е, че могат толкова да задълбаят в преследването на своите цели, че да забравят да се наслаждават един на друг. Проблем би настъпил и ако единият от двамата се почувства по някакъв начин подчинен на другия, например доходът му е значително по-нисък или се наложи да остане вкъщи да гледа децата. Всеки партньор трябва да се чувства успешен в своето поприще, в противен случай ще се появи усещане за неприязън.



Едно от най-важните неща, които трябва да запомним, е че във връзката между Лъв и Овен трябва да има равенство. Ако егото на единия партньор страда, балансът във взаимоотношенията ще бъде безвъзвратно разрушен. Два огъня на едно място обикновено изгарят в свой собствен страстен пожар, но ако емоциите излязат извън контрол, единият може да изгори на кладата.

Четете още: Седмичен любовен хороскоп за всички зодии