Автор
Woman.bg

Никол Шерцингер извади от играта новото си гадже

Никол Шерцингер е истинска фурия и то не само на сцената, но и в личния си живот. Всеки ден медиите гадаят кой ли е поредният звезден красавец в живота ѝ, а междувременно цял свят се любува на хубостта ѝ и стегнатото ѝ тяло.

Сексапилната дама не спира да ни радва с публикациите си в Инстаграм, които ни позволяват да видим перфектната ѝ фигура в стилни тоалети, а също и лицето ѝ, което с годините грее все повече. Вчера Никол за пореден път предизвика медийния интерес с най-новата визия, която представи – дълга рокля в страстно червен цвят и с интересен силует. Изрязаният тоалет разкриваше идеално стегнатия ѝ корем, перфектните ѝ крака, а също и нескромния ѝ бюст.

View post on Instagram
 


Поводът да видим Никол в тази елегантна и предизвикателна рокля бе поредният епизод на британския Х фактор, в който тя е съдия. В последното издание бившата изгора на Григор Димитров постъпи по неочакван за публиката начин. Тя съкрати участието на групата Try Star, в която е и ръгбистът Том Евънс, за когото се предполага, че е настоящата ѝ половинка. Според източници Шерцингер решила да прекъсне участието на бандата, не само защото намирала представянето им за слабо, но и за да защити връзката си с Том.

View post on Instagram
 


Звездната дама се притеснявала от шегите, които вече започнали заради предполагаемите им близки отношения и явно тя държи да запази връзката им и да елиминира възможността за спекулации.

По-късно същата вечер, след последния епизод на риалитито, Никол и Том били забелязани на афтърпарти в известен лондонски клуб. Не е известно какво се е случило в заведението и дали двамата са обсъждали случилото се в предаването. Те не си тръгнали заедно от партито, но въпреки това злите езици не спират да спрягат Том за гадже на Никол.

Четете още: Папараци изловиха Джъстин Тимбърлейк в крачка