Автор
Десислава Недева

Те са арогантни или самовлюбени. Вижте кои са грубияните на зодиака

Не може всички да сме еднакви на тази земя, всеки носи в себе си различни характеристики, които го правят уникален. Едни са затворени и саможиви, други обичат да се намират в центъра на купона и омайват околните с опасния си чар. Но все пак има норми на поведение, което е добре да бъдат спазвани от етична гледна точка. Колкото и готини да се чувстваме и да искаме да демонстрираме превъзходството си над останалите, не е лошо да сме наясно, че всички носят чувствителност, която е човешко да не бъде потъпквана. Едно е да отстояваш позициите си и да не се опитваш да угодиш на всички, съвсем друго е да обиждаш и да лепиш етикети, особено когато не си съвсем запознат каква е реалната ситуация.

Представяме на вашето внимание 4-те зодии, които най-често прекрачват границата на общочовешките правила за общуване и могат да бъдат окачествени като простаците на зодиака.

Везни



Везните в никакъв случай не са преднамерено зли, тях просто не ги интересува какво мислят околните за тях. Много хора минават през живота им, но ако попитате всеки един от тях, сме сигурни, че всички ще са единодушни за грубото им и просташко поведение, което демонстрират на моменти. И дори тази информация да достигне до ушите им по един или друг канал, те ще продължават да правят всичко по старому, без да им мигне окото. Ето защо на тях се пада челната позиция в нашата класация.

Козирог



Мислите си, че знаете много повече неща от останалите и искате да го демонстрирате по най-обидния за отсрещната страна начин? Това означава, че сте родени в периода между 22-ри декември и 20-ти януари и по всяка вероятност сте зодия Козирог. Да, всички знаем, че сте начетени и успешни личности, но оставете другите да оценят вашите достойнства, вместо да се самоизтъквате така арогантно. Вие обичате да държите нещата под контрол и да отговаряте за всичко, но това не ви пречи да бъдете по-често задник, отколкото ментор.

Стрелец



Вие сте Стрелец и нямате време да се занимавате с другите хора и техните проблеми. Всъщност точно в това се състои простащината ви. Обичате да живеете живота си, както сметнете за добре, без да се съобразявате с никого и когато някой коментира поведението ви, вие сте готови да го сринете със земята. Също така нивото ви на търпимост е доста ниско и това допълнително утежнява ситуацията. Реално не изпитвате удоволствие от това да обиждате хората, но и не ви пука особено, за да спрете да го правите.

Водолей



Ако някой дойде при вас и ви каже: „Ти си най-големият простак, когото познавам!“, вие най-вероятно ще му благодарите за комплимента. Най-лошото при Водолеите е, че те не осъзнават колко груби са всъщност. Толкова са погълнати от собствената си личност и всичко, което ги вълнува, че рядко обръщат внимание на чувствата на другите. Това звучи елементарно като обяснение, но в него се крие една тънка уловка – подобно поведение няма да им помогне с абсолютно нищо, дори напротив – може да затвори хиляди врати точно пред лицето им. И, не, усещането, че са Богове и правят всичко по-добре от останалите, няма да им помогне също.

Четете още: Асцендентът определя характера ви, а не вашата зодия. Разберете защо