Автор
Woman.bg

Никол Кидман сподели невиждана снимка с дъщеря си

Холивудската звезда Никол Кидман отбеляза рождения ден на дъщеричката си Фейт Маргарет като сподели в профила си в Инстаграм невиждана снимка на малката чаровница.
Под фотоса актрисата написа: „Нашето бебенце вече е на 9! Толкова много те обичаме, скъпо момиче. Честит рожден ден Фейт!“ снимката предизвика вълна от коментари и бе харесана от над 600 хиляди последователи на Кидман в социалната мрежа.

View post on Instagram
 


Припомняме ви, че всеотдайната майка има две дъщери от брака с певеца Кийт Ърбан – Съндей Роуз и Фейт Маргарет (Фейт е по-малката и е износена от сурогатна майка). Кидман не крие, че дъщерите ѝ са нейния стимул. В редица интервюта холивудската звезда признава, че именно те ѝ дават сили да продължава напред и вдъхновяват кариерата ѝ.

View post on Instagram
 


Холивудската актриса използва всяка свободна минута, за да бъде до дъщерите си. Преди време звездата сподели в интервю, че се старае да държи Съндей и Фейт далече от технологиите и не позволява употребата на мобилни устройства у дома.

View post on Instagram
 


„Основното правило е играй на открито. Понякога дори не пускаме телевизора, като се опитваме да си направим детокс от технологиите“, откровена е тя. Любопитен детайл е, че забраната не важи само за децата ѝ, техните приятелчета също оставят телефоните настрана, когато им гостуват.