Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, през януари любовта ви връхлита, а Козирозите ги очаква нова работа

Януари ще бъде доста оживен месец за Стрелците поради добрите планетарни позиции. Звездите щедро обещават много приятни събития. Животът ви ще бъде движен от силния импулс на планетите. Като цяло здравето ще бъде отлично.

Перспективите за кариера не са много обнадеждаващи през този месец. Ще срещнете проблеми с колегите в офиса и ще стане по-трудно да свършите работата. Необходима е повече дисциплина от ваша страна, за да постигнете целите си.


Не вземайте сериозни решения без старателно обмисляне. Не действайте веднага, колкото и да ви се иска да реализирате целите си. В главата си имате блестящи планове, но изчакайте картината да се изчисти. Бързането може да съсипе това, което сте градили досега. Имайте търпение и постоянство да изчакате подходящият момент. Вашият инстинкт ще ви подскаже кога е дошло времето за действие.
Първата половина на месеца е благоприятен период за личния ви живот. Източник на притеснение ще бъдат само семейните разходи. Те могат да превишават бюджета ви. Свободните представители на знака имат всички шансове да срещнат някой специален за тях човек. „Който търси, намира!” Следвайте сърцето, но не забравяйте благоразумието.


През януари има планетно струпване в знака на Козирозите – цели пет планети. Те ще ви подкрепят, ще донесат всестранно израстване и просперитет. Времето е благоприятно за започване на нови начинания. Това е подходящият момент за постигане на щастие и духовно удовлетворение. Тези, които търсят ново работно място и по-високо платена работа, имат големи шансове за това. Ще имате отлични възможности за увеличаване на доходите този месец. Можете да получите подкрепа от много източници. Бъдете предпазливи и внимателни по отношение на финансовите въпроси. Не харчете повече, отколкото можете да си позволите.
Месецът ще бъде динамичен и активен, затова е малко вероятно да избегнете стреса.

Намирайте по-често време за себе си да се отпуснете и да починете. Сънят е много важен за здравето ви. Съсредоточете се върху семейните дела и се опитайте да внесете хармония в домашната среда. Ще бъдете принудени да вземате важни решения. Вашият любовен живот може да бъде обновен. Свободните лица ще бъдат подпомагани от Венера при формиране на нови романтични отношения. Последните дни от месеца, когато планетата формира връзка с романтичния Нептун, обещават да бъде вълшебно време.

Четете още: Везни, през януари ограничете разходите. Нови любовни импулси за Скорпионите