Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, през януари ограничете разходите. Нови любовни импулси за Скорпионите

Януари започва за много от Везните с напрегната нота. Постепенно обаче нещата ще изсветлеят през месеца. Планетарните аспекти през средата на периода ще подобрят значително вашите интелектуални възможности и здраве.
Трябва да работите по-усилено този месец, за да постигнете обичайните резултати. Може да влезете в конфликт с колегите си, което може да навреди на перспективите ви за кариера. Бъдете дипломатични и изградете добри отношения със своите сътрудници. Има някои задачи, на които не можете да видите решението и това ще ви направи меланхолични и пасивни. Ограничете разходите до минимум.


Партньорът ви вероятно ще се нуждае от подкрепа, не го оставяйте сам/а да се справя с проблемите си. Бъдете до него в труден момент. Свободните ще могат успешно да флиртуват и да покоряват противоположния пол, а планетите Марс и Венера ще им помагат в начинанията. Слънчевият знак Везни ще има много шансове да изгради любовни връзки, тъй като личният им чар ще бъде засилен. Януари ще бъде бързо развиващ се, а вие импулсивни поради влиянието на Марс. Скорпионите могат да се отпуснат едва след 20-и. Ще има много препятствия и трябва да се справите с тях с търпение.


Забелязали ли сте, че целият ви живот е непрекъснат цикъл? Всичко се движи в кръг. Няма определено начало или край. Завършването на някои събития винаги е свързано със старта на нещо ново. След като се примирите със закона на безкрайността, ще престанете толкова трудно да възприемате промените в живота си.
Трябва да си обърнете внимание, за да избегнете здравословни проблеми и незабавно да потърсите медицинска помощ, ако нещо се появи. Хроничните заболявания вероятно ще се проявят. Вашето здраве е застрашено от прекомерна работа и конфликти с другите. Опитайте се да намалите напрежението, като се отпуснете достатъчно.


Венера ще ви помогне във вашите романтични начинания след 14-ти. Семейната атмосфера ще бъде оптимистична и весела, но не е изключено да се появи и напрежение. Вие сте добри хора, но понякога губите самоконтрол. Отстоявайте себе си, ваше право е, но избягвайте агресивното поведение. Свободните от вас нека бъдат отворени за нови импулси.

Четете още: Януари носи нова любов на Лъва, а Девите се радват на скок в кариерата