Автор
Woman.bg

Лъвове, спрете с излишните тревоги! Скорпиони, отдайте се на релакс

Овен – Вие сте в добра форма и контролирате енергията си. Ще имате повече увереност и контрол върху хода на събитията. В любовните отношения се опитайте да подобрите комуникацията и да постигнете повече хармония.

Телец – Днес ще бъдете пълни с ценни идеи и мъдри мисли, които не сте против да споделите с другите. Не всеки ще приеме това с разбиране, но за някои помощта и съветите ви ще им дойдат много добре.

Близнаци – Бъдете отворени за нови идеи. Слушайте инстинкта си и се освободете от негативните вибрации. Не позволявайте на никого да ви влияе. Бавно, но сигурно напредвате в областта на любовта.

Рак – Ще бъдете засипани с всевъзможни искания от околните. Научете се да казвате „не“ и направете избор на приоритетите си. Нуждаете се от енергия за себе си. Важно е да предприемете действия, за да се защитите, например като избягвате да общувате с хора, които ви нараняват.


Лъв – Вашето жизнелюбие и творчески идеи ще имат положително въздействие върху хората около вас и ще бъдете истинско вдъхновение за тях. От време на време си почивайте от задълженията и се отървете от всякакви мисли, свързани с някакви притеснения.

Дева – Имате много отговорности, но знаете как да се организирате, за да ги изпълните успешно. Ако планирате да се занимавате с физическа работа, опитайте се да не се излагате на прекомерно натоварване. След това намерете време да се отпуснете.

Везни – Може да се появят някои нови неща и задачи, заради които плановете ще трябва да бъдат променени. Приятен почивен ден! Днешната почивка ще даде сили и енергия на Везните за следващите дни.

Скорпион – Не позволявайте на нещата да излязат извън контрол и бъдете разумни. Подарете си вечер, пълна с релакс и се отдайте на занимания, които ви отпускат, без да мислите за нищо. Не хабете енергията си за ненужни неща.

Стрелец – Днес планирайте бягство от ежедневието с личности, които ви носят само положителни чувства, а останалото - ще е истинска магия. Най-сладките спомени не се създават на най-скъпите места, но се създават с хората, които обичате най-много.

Козирог – Всички около вас ви възприемат като много отговорен човек и емоционалното ви равновесие е очевидно. Можете да давате ценни съвети на другите, хората от обкръжението ви ще ви слушат с голям интерес и уважение.

Водолей – Ставате смели, находчиви и подхождате творчески към обстоятелствата на този ден. Бъдете по-внимателни, когато общувате с хората. Неразбирателство може да възникне поради различия в мненията.

Риби – Не трябва да сте много лековерни, здравословна доза скептицизъм няма да ви навреди. По-добре е да използвате този ден за приятно забавление. Интимният живот на мнозина ще получи нов импулс, ще стане по-богат и динамичен.

Четете още: Сатурн в съвпад с Плутон: Дела трябват, а не думи