Автор
Десислава Недева

Сатурн в съвпад с Плутон: Дела трябват, а не думи

Съвпадът на Сатурн и Плутон е голяма и важна планетарна композиция, която се случва веднъж на 34 години. Последно тези две небесни тела са били в такава тясна прегръдка през далечната 1982 г. Сега той се случва на 12-ти януари в 23-ия градус на зодия Козирог. Енергията и на двете е сериозна и студена, затова затегнете коланите и се подгответе да посрещнете трудни времена. Наложени от вън ограничения и рестрикции ще ви принудят да работите здраво, за да промените важна част от живота си, която вече не кореспондира с вашата същност.



Въпреки отговорностите, които ще се струпат на главата ви и краткият времеви интервал, за който ще трябва да се справите с тях, няма да изпитате сериозни затруднения, тъй като звездите ще ви дарят с допълнително търпение и решителност. Темите, по които ще работите, могат да бъдат от всякакъв характер – лични взаимоотношения, кариера, философски идеи или дори модел на поведение. Това ще бъде продължителен процес, през който може да загубите хора и вещи, да изпитвате трудности, да преживявате разочарования.



Ще усещате силно външно влияние от хора или корпорации, които имат власт над вас и вашите решения. Това ще ви принуди да ограничите разходите си или да съкратите времето, което прекарвате със семейството си, но саможертвата ще си струва. Ако нещо е развалено, то следва да бъде поправено. Не може да се правите, че не го забелязвате и да се противопоставяте на природните сили. Бъдете безкомпромисни и действайте, защото след време може да съжалявате, че не сте се възползвали от вятъра на промяната и сте попаднали в порочния кръг на лъжи и манипулации.



Ако искате да преминете успешно теста на Сатурн и Плутон, трябва да надникнете в душите си и да изследвате в дълбочина вашите скрити демони и подсъзнателни комплекси, вместо да се фокусирате върху външни постижения. Това е бавен процес на еволюиране, който ще изгради основите на просперитета, съпътстващ всеки аспект от вашия живот през годината.

Четете още: Месецът, в който сте родени, определя вашата съдба