Автор
Woman.bg

Няма лоша реклама: 500 хил. нови последователи за Меган и Хари в Инстаграм

Изразът „няма лоша реклама“ винаги е бил валиден за известните личности, оказа се, че той се отнася и за кралското семейство. Доказателство за това е сложната ситуация, в която са херцозите Меган и Хари от почти седмица насам.

След като съобщиха с публикация в Инстаграм, че възнамеряват да се оттеглят от кралското семейство, двамата предизвикаха истинска криза и то най-вече в душата на кралицата. Все пак, колкото и да е оскърбително към нея решението им, тя даде съгласието си те да заживеят в САЩ и да се оттеглят от кралския двор.

View post on Instagram
 


И макар че цяла Великобритания нападна принца и бившата актриса, всъщност се оказа, че броят на симпатизантите им е скочил чувствително. Верните им почитатели отбелязаха, че ръстът на последователите на Меган и Хари в Инстаграм се е увеличил с цели 500 хил. души. Твърди се, че това се дължи именно на намеренията им да абдикират. Все пак, публикацията, в която съобщават шокиращата новина, има близо 2 млн. харесвания.

В момента херцозите на Съсекс разполагат с 10.7 млн. последователи в социалната мрежа, а Кейт и Уилям са само с 200 хил. повече. Явно и в Инстаграм борбата между кралските двойки е ожесточена.

View post on Instagram
 


Четете още: Ето решението, което кралицата взе за Мегзит