Автор
Woman.bg

Секси и неотразими! С какво ще блеснат звездите на Оскарите

Броени дни ни делят от събитието на годината, от най-дългоочакваното и грандиозно шоу, следено с трепетно вълнение по телевизионните екрани от цял свят – церемонията по раздаването на наградите на филмовата академия на САЩ, известна още като "Оскар".



Според прогнозата на американската стилистка Кейти Кийм от Ню Йорк водеща тема тази година в облеклото ще е естравагантността, пренесена върху цветове, форми, всевъзможни аксесоари и детайли от тоалета.



Със сигурност всеки по-ексцентричен избор ще събере мнения и от двата полюса. Ще има както позитивни, така и негативни оценки.

Ярки цветове, съчетание на розови и червени нюанси, прилепнали към тялото кройки и много пайети и мъниста са тенденциите, които Кейти Кийм очаква да види пренесени и на Оскарите тази година.



"Формата е от огромно значение. Винаги търся нещо наистина интересно и богато, когато избирам рокли за клиентките си", споделя дизайнерката.

"Тази година ще видим изобилие от пайети, мъниста, богата украса в стил „Бурните двадесет“ сто години по-късно", допълва очакванията си Кийм.



По думите на стилистката "дефилето", на което ще се насладим до броени дни на червения килим ще комбинира в най-доброто от киното и модата.

Четете още: Жокера обра номинациите за наградите Оскар

* В месеца на любовта раздаваме награди. Спечели парфюм за теб и любимата ти приятелка, като харесаш нашата Инстаграм страница. Участвай в играта ни и можеш да спечелиш страхотен подарък от BOUCHERON!