Много родни звезди предпочитат да прекарват студените зимни дни далеч от снега и калните улици. Например на някой екзотичен остров или просто в някое симпатично и много топло градче. Андреа не прави изключение и често обича да си подарява екскурзии до различни интересни дестинации.

В момента звездната блондинка се намира в Пунта Кана, където усилено събира тен по случай рождения си ден. След като посрещна празника си в София в края на януари, реши да отбележи специалния повод и зад граница. Вчера тя сподели поредния плажен кадър в Инстаграм, от който блика празнично настроение. На него певицата е облечена в бяла дантелена рокля, косата ѝ е прибрана на красив кок, а в ръката си държи големи розови и сребристи балони. Описанието към снимката гласи: „Честит рожден ден на мен отново!“.

View post on Instagram
 


През последните дни Андреа публикува редица горещи кадри от невероятните плажове на Пунта Кана, като позира в различни модели бански. На една от снимките певицата дори е заснета как се гмурка в кристално чистата вода.

View post on Instagram
 


В момента блондинката изглежда чудесно и като че ли вече е продължила напред след раздялта с Кобрата. Твърди се дори, че част от кадрите от Пунта Кана ще влязат в списанието „Плейбой“. Припомняме ви, че само преди няколко дни Джени Суши, която целуна бившата половинка на Андреа малко преди да се разделят, също се появи в еротичното издание.

View post on Instagram
 


Четете още: Селена Гомес била жертва на емоционално насилие

* В месеца на любовта раздаваме награди. Спечели парфюм за теб и любимата ти приятелка, като харесаш нашата Инстаграм страница. Участвай в играта ни и можеш да спечелиш страхотен подарък от BOUCHERON!