Автор
Woman.bg

Какви ги вършат Меган и Хари далеч от кралицата?

Суматохата около "Мегзит" вече утихна, а приближени на Хари и Меган издадоха пред медиите, че херцозите се чувстват прекрасно. След като започнаха "на чисто" и официално се оттеглиха от кралските си задължения, принцът и актрисата се преместиха в луксозно имение във Ванкувър, където прекарват по-голямата част от времето си.

Източниците съобщават още, че най-обсъжданата двойка в света от дълго време планира абдикирането си и не съжалява за взетото решение, тъй като то е много добре премислено. И в момента Меган и Хари чувстват, че "огромна тежест е паднала от раменете им" и са готови да градят планове за бъдещето.

"Меган и Хари наистина се наслаждават на тихия живот. Те са абсолютни домошари, които обожават да си почиват у дома с Арчи и двете си кучета", споделя един от близките им приятели.

Припомняме, че херцозите на Съсекс започнаха установяването си в имението в Канада още в края на 2019-а, когато не празнуваха Коледа с кралицата и останалите членове от семейството. В момента Хари и любимата му се наслаждават на дълги, спокойни разходки, приятни мигове у дома, готвене и занимания по йога. А през януари папараците успяха да изловят Меган да разхожда Арчи и двете си кучета и не може да се отрече, че актрисата изглежда изключително щастлива и някак различна.

В близко бъдеще се очертава младото семейство да прекарва времето си в Северна Америка, което, за съжаление, означава, че малкият Арчи няма да контактува с братовчедите си, чичо Уилям и леля Кейт. От друга страна, Меган и Хари кроят големи планове и дори се говори, че в момента се оглеждат за агент и мениджър на херцогинята, тъй като тя смятала да поднови кариерата си на актриса. Също така се говори, че възнамеряват да се концентрират върху благотворителната си организация.

Едно е сигурно обаче - Меган и принцът на мечтите ѝ нямат никакви намерения да се завърнат във Великобритания, а лятото се очертава да прекарат в Лос Анджелис.

Предстоят много интересни дни за херцозите.

Четете още: Лейди Гага показа новото си гадже (снимки)

* През февруари раздаваме подаръци. Искаш ли да спечелиш два парфюма? Xаресай нашата Инстаграм страница от тук!