Теди Велинова и д-р Енчев се събраха отново и дадоха надежда, че любовта им живее нов живот. Но дали наистина е така?

Припомняме ви, че една от най-любимите звездни двойки изненадващо се разпадна през лятото на 2019-а. Теди Велинова и д-р Енчев решиха да поемат по различни пътища след 8 години съвместно съжителство и малко повече от 2 години след раждането на дъщеря им.

View post on Instagram
 


Причината за раздялата им не е известна, но е факт, че от месец юли те официално не живеят под един покрив и единственото, което ги обединява, са двете им деца. Вчера те се събраха по случай третия рожден ден на дъщеря им София и позираха усмихнати пред фотографските обективи, което събуди съмненията, че любовта им може би се е възродила.

Д-р Енчев обаче споделя пред медиите, че той и бившата му любима не са се събирали и семейното им положение остава непроменено. Той добавя още, че и за двамата най-големият приоритет са децата им и те са единственият повод да се виждат.

View post on Instagram
 


Четете още: Майкъл Дъглас наруши мълчанието след смъртта на баща си

* В месеца на любовта раздаваме награди. Спечели парфюм за теб и любимата ти приятелка, като харесаш нашата Инстаграм страница. Участвай в играта ни и можеш да спечелиш страхотен подарък от BOUCHERON!