Автор
Десислава Недева

Венера квадрат Плутон: Сега е моментът за фатално привличане с тайнствен непознат

На 28-ми февруари планетата на любовта Венера ще квадратира най-мистичната планета от Слънчевата система – Плутон, повелителят на фатализма и трансформациите. Когато Венера сключва напрегнат аспект с Плутон, това може да окаже невероятно силен ефект върху любовния ни живот.

Връзките започват да стават все по-напрегнати от повишеното ни желание да контролираме всичко, което се случва в живота на другия. На повърхността излизат дълбоко заровени страхове и се проявяват като манипулативно поведение и изблици на ревност. Вероятно сега осъзнавате, че всъщност отдавна не се чувствате достатъчно обичани и желани и в това се корени желанието ви да повишите изискванията си. Разбира се, винаги съществува вариант, в който вие предизвиквате подобни усещания във вашия партньор. Замислете се дали му отделяте достатъчно внимание напоследък и как реагира той, когато за пореден път излизате с колеги след работа, без да го поканите.



Възможно е да летят заплахи и да се поставят ултиматуми, особено ако се чувствате задушавани или притиснати. В такива моменти връзки, които не се основават на дълбоки чувства и взаимно доверие, много лесно могат да се разпаднат и то по доста болезнен и драматичен начин. По-стабилните отношения ще претърпят някакъв вид трансформация, която в крайна сметка ще се окаже изключително ползотворна за нейното бъдещо развитие.

Хората, които нямат човек до себе си пък, ще се радват на запознанство с представител на противоположния пол, към когото ще усетят мигновено привличане. Ще хвърчат искри, но внимавайте да не завалят и шамари, понеже този аспект на Венера с Плутон привлича странни субекти, някои дори агресивни.



За да използвате максимално интензитета на тази енергия и да превърнете негативните влияния в позитиви за себе си, ви съветваме да прекарате известно време в размисли за това какви са реалните ви нужди, като контрапункт на вашите желания. Опитайте с медитация, йога, спорт или дайте полет на творческите си заложби. Вероятно притежавате талант, който стои в латентно състояние от доста дълго време. Сега е моментът да разперите криле и да полетите.

Четете още: Слънцето вече е в Риби и превръща мечтите ни в реалност