Автор
Woman.bg

Петър Дънов предсказал коронавируса и магичната съставка, която ще го унищожи

За великия лечител Петър Дънов сякаш никога не е имало тайни и той ясно е виждал какво ше е бъдещето на човечеството. Неведнъж светът е бил изумен от точните му предсказания, а последователите му се прекланят пред мъдростта му и до днес. И въпреки че земният му път е завършил отдавна, ние не спираме да научаваме за нови и нови пророчества, изречени от него в миналото и случващи се в днешно време. Оказа се, че едно от тях е и зловещата заплаха, която е надвиснала над всички нас – коронавирусът!

Според д-р Елиезер Астаров, който дълги години е изследовател на живота на Петър Дънов, той е съобщил за задаващата се епидемия със следните думи:

„Ще дойде ден, когато Жълтата змия със стоманени крила ще обиколи целия свят. Много хора, много народи ще погинат, това е птицата, която носи със себе си смъртта. Само земното злато може да я спре. След нейното изчезване на земята ще дойде кръв, ще дойде и Третата война, последната.“



Астаров е категоричен, че „Жълтата змия“ е словосъчетанието, което символизира коронавируса. „Жълта“, защото идва от Китай и „змия“, защото е зараза от животински произход. „Стоманените криле“ са самолетите, а „земното злато“ е житото.

Любопитен факт е, че Петър Дънов е отгатнал за смъртта на много хора, а още по-любопитното е, че е напълно убеден в рецептата, която ще сложи край на заразата, а именно дъвченето на сурови житни зърна.



За съжаление пророчеството на Дънов не завършва положително. Той предсказва, че край на епидемията ще има, но след нея ще дойде по-страшното – Третата световна война.

Четете още: Българка ще бъде заразена с коронавирус срещу 7900 лева