Автор
Десислава Недева

Влюбени сте в мъж Везни? Ето 14 неща, които трябва да знаете за него

1. Те са безсрамни флиртаджии

Когато мъж Везни си набележи нов обект на своите желания, той рано или късно ще я спечели. Това важи във всички случаи, дори и в тези, когато е вече обвързан с друга.



2. Когато са наистина влюбени, са верни до гроб

Въпреки флиртаджийското си поведение, те рядко изневеряват на своята половинка, когато любовта помежду им е искрена. Мъжете Везни са изключително лоялни и отдадени партньори.

3. Обичат да общуват с много хора и умеят да се забавляват

Мъжете Везни обожават да организират и да присъстват на всякакви социални събития. Те са позитивни, дружелюбни и умеят да се сприятеляват с почти всеки.

4. Те са мъжествени и сензитивни в същото време

Въпреки че обичат да подчертават своята сила и мъжественост, тези хора са изключително чувствителни и отзивчиви, когато ситуацията го изисква.



5. Рядко губят самообладание

Ще трябва доста да се постараете, за да разгневите някой представител на зодия Везни. Той е лежерен в поведението си и не се тревожи за неща, над които няма контрол.

6. Понякога е доста трудно да се разделите

Дори когато сами осъзнават, че връзката ви е изчерпана и върви към своя край, те не се предават така лесно. Ще направят всичко, за да стопят ледовете и да възродят страстта помежду ви, но понякога краят е неизбежен, а те отказват да го приемат.

7. Винаги играят честно

Мъжът Везни е всичко друго, но не и измамник. Той винаги застава на страната на истината и справедливостта. Освен това е отличен дипломат и успява да изглади всякакви противоречия с чар и комуникация.

8. Винаги премисля обстойно своите решения

Един от най-полезните активи на мъжете от тази зодия е умението им да преценяват дадена ситуация от няколко ъгъла, преди да решат какъв ще бъде следващия им ход.



9. Те са ценители на изкуството и красотата във всичките й форми

Не можем да си кривим душата и да не отбележим романтичната и артистична душа на мъжете Везни. Наред с основните си задължения, те винаги се занимават с поне една странична творческа дейност и умеят да оценят красотата в малките неща.

10. Търсят баланса и елегантността на формите

Везните просто не понасят всичко, което е прекалено. Не са екстремисти, а се стремят да поддържат баланс във всеки аспект от своя живот. Освен това притежават изтънчен вкус и модернистичен поглед към изкуството.

11. Имат славата на ненадеждни и нерешителни типове

Мъжете Везни лесно се влияят от мнението на околните и понякога е трудно да им се гласува доверие. Освен това склонността им да гледат от всички възможни гледни точки на даден проблем, ги прави изключително нерешителни и неинициативни.

12. Могат да бъдат доста самовлюбени и егоистични

Поради бохемската си натура и желанието да бъдат обградени от луксозни и изящни вещи, те срещат не малко трудности в своя живот. Харчат много пари за ненужни и дори екстравагантни дрехи и аксесоари и трудно менажират финансите си.



13. Обичат да ги ласкаят

Мъжете Везни си умират да им правят комплименти за лайфстайла им – дрехи, обувки, марки коли, часовници, цираги, алкохол. Всичко е от значение и колкото повече ги забелязвате тези неща, толкова по-добре за тях.

14. Понякога са доста мързеливи

Везните не обичат да си дават много зор и предпочитат да оставят нещата такива, каквито са, отколкото да положат усилия да ги подобрят. Това не означава, че не са амбициозни като цяло, а просто не ги е грижа дали нещата са перфектни или не.

Четете още: Смешен почти хороскоп за седмицата