Автор
Woman.bg

Харви Уайнстийн: Дженифър Анистън трябва да бъде убита

Продуцентът, който бе признат за виновен в изнасилване и сексуално нападение, реагира остро на коментарите, че е бил лудо влюбен в актрисата Дженифър Анистън и ѝ е пускал ръце.

Делото на Харви Уайнстийн е все още в съда. Адвокатите на 67-годишния, вече бивш, кинопродуцент се опитват да постигнат смекчаване на присъдата. През това време пресата коментира преписките, които Харви е водел със защитниците си.

В едно от писмата се коментира, че Уайнстийн, разбирайки за намеренията на таблоида National Enquirer да публикува статия за опитите му за посегателство над Дженифър Анистън, заявява: „Джен Анистън трябва да бъде убита”.

View post on Instagram
 

Всъщност в преписките по делото са цитирани думите на приятелка на Анистън, според която Харви е преследвал звездата от „Приятели” и ѝ е пускал ръце.

The Enquirer пък цитира хора от обкръжението на Джен, според които Харви бил лудо влюбен в нея и постоянно говорел, че е „много гореща”.

View post on Instagram
 

Тези обвинения така и не били внесени в съда, защото представители на Анистън ги опровергали. Според говорител на звездата тя никога не е оставала насаме с Уайнстийн.

В няколко от писмата пък Харви моли свои влиятелни приятели, в това число Джеф Безос и Майкъл Блумбърг, да се застъпят за него и да му помогнат да преживее кризата – да възстанови рухналата си кариера и репутация.

В едно от писмата братът на Харви и негов бивш делови партньор – Боб Уайнстийн, го нарича „нечовешки патологичен лъжец”.
„Адът – там е твоето място. Заслужаваш да бъдеш заключен завинаги, заради своята аморалност, липса на човещина и за деянията си”, пише още Боб.

Четете още: Наоми Кембъл е в паника, освен маска сложи и латексови ръкавици